Since 2001 the FSFE has been enhancing users' rights by abolishing barriers for software freedom. For 20 years we have been helping individuals and organisations to understand how Free Software contributes to freedom, transparency, and self-determination.

For the next two decades we need your help. We want everyone to be able to control their technology. Free Software and its freedoms to use, study, share, and improve are the key to that goal.

News

Fotot nga tridhjetëvjetori i FSF-së tani janë gati

më:

Më 3 tetor 2015, Free Software Foundation of Europe kremtoi tridhjetëvjetorin e Free Software Foundation-it me torta të shijshme dhe mjaft urime të mrekullueshme për ditëlindjen. Fotot nga festa tani janë gati, këtu. Falënderime të veçanta për Isabelle Wunderlich dhe Mirko Boehm për organizimin e veprimtarisë dhe për krejt pjesëmarrësit në kremtim.