Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

Team

Lina Ceballos

picture of Lina Ceballos

Project Manager

Lina has studied Law, and holds a Master's degree in Political Science. She is now part of FSFE's legal and policy team. She has gained experience in advocating for Free Software among decision-makers and public administrations. Lina has experience in legal issues and licence compliance as well as in monitoring legislative processes at the European level.

She currently coordinates the REUSE initiative, and contributes to the Public Money? Public Code! campaign. You can contact Lina via email lina.ceballos (att) fsfe.org (PGP).