Rreth

Ekipi i FSFE-së

Këta persona punojnë për dhe me FSFE-në rregullisht, ndaj u është dhënë përgjegjësia dhe autoriteti i përhershëm brenda disa fushash. Disa prej tyre janë anëtarë të shoqatës, disa jo.

Këshilli

Këshilli ekzekutiv i FSFE-së përbëhet nga drejtori ekzekutiv, presidenti dhe zëvendëspresidenti. Këshilli është përgjegjës për çështje të rëndësishme të buxhetit, sendërtimin e kuadrit strategjik, dhe të drejtat e shoqatave kombëtare.

 • Matthias KirschnerMatthias KirschnerPresident, Bashkërendues Legal TeamI punësuar me kohë të plotë

 • Patrick OhneweinPatrick OhneweinFinancier, Zëvendësbashkërendues Itali

 • Heiki LõhmusHeiki LõhmusZëvendëspresident, Bashkërendues

Asambleja e Përgjithshme

Asambleja e përgjithshme përbëhet nga anëtarët e trupit legal të FSFE-së. Ajo është përgjegjëse për planet strategjike, buxhetin, caktimin e agjendës, shkarkimet nga përgjegjësia, dhe zgjedhjen dhe shfuqizimin e këshillit ekzekutiv dhe drejtuesit financiar.

 • Erik AlbersErik AlbersI punësuar me kohë të plotë

 • Mirko BoehmMirko BoehmPërfaqësues i Anëtarësisë Shok

 • Jan-Christoph BorchardtJan-Christoph Borchardt

 • Shane M. CoughlanShane M. Coughlan

 • Amandine “Cryptie”Amandine “Cryptie”Zëvendësbashkërenduese Përkthime në frëngjisht

 • Albert DenggAlbert DenggPërgjegjës Sistemi

 • Karsten GerloffKarsten Gerloff

 • Georg C. F. GreveGeorg C. F. GrevePresidenti i Parë

 • Torsten GroteTorsten Grote

 • Matthias KirschnerMatthias KirschnerPresident, Bashkërendues Legal TeamI punësuar me kohë të plotë

 • Werner KochWerner Koch

 • Polina MalajaPolina Malaja

 • Max MehlMax Mehl, Zëvendësbashkërendues Përkthime në gjermanishtI punësuar me kohë të plotë

 • Reinhard MüllerReinhard Müller

 • Jonas ÖbergJonas Öberg

 • Patrick OhneweinPatrick OhneweinFinancier, Zëvendësbashkërendues Itali

 • Giacomo PoderiGiacomo Poderi

 • Bernhard ReiterBernhard Reiter

 • Heiki LõhmusHeiki LõhmusZëvendëspresident, Bashkërendues

 • Nikos RoussosNikos RoussosBashkërendues Greqi, Bashkërendues Athens

 • Hugo RoyHugo RoyBashkërendues Francë, Bashkërendues Paris

 • Alessandro RubiniAlessandro Rubini

 • Henrik SandklefHenrik Sandklef

 • Björn SchießleBjörn SchießleBashkërendues Gjermani

 • Ulrike SliwinskiUlrike SliwinskiZyrtareE punësuar me kohë të plotë

 • Florian SnowFlorian SnowZëvendësbashkërendues Gjermani, Bashkërendues Franconia

 • Matija ŠukljeMatija ŠukljeBashkërendues Sloveni

 • Fernanda WeidenFernanda Weiden

Ekipi Bazë Europian

Këtu mund të gjeni persona që merren me punë të përditshme të organizmit, me pagesë ose në bazë vullnetare, për çështjet kryesore: bashkërendues ekipesh vendore dhe zëvendësit e tyre, stafi, bashkërenduesit e ekipeve speciale, apo përgjegjësit e sistemit. Nuk përfshihet një numër i madh vullnetarësh nga ekipi ynë i punë, kontribues te fushatat tona, ose te tema specifike.

 • Guido ArnoldGuido ArnoldBashkërendues Education, Bashkërendues Rhein/Main

 • Francesca IndoratoFrancesca IndoratoE punësuar me kohë të pjeshme

 • Nicolas JeanNicolas JeanZëvendësbashkërendues Francë

 • Timo JyrinkiTimo JyrinkiZëvendësbashkërendues Finlandë

 • Otto KekäläinenOtto KekäläinenBashkërendues Finlandë

 • Jürgen KneisslJürgen KneisslZëvendësbashkërendues Austri

 • Gabriel Ku Wei BinGabriel Ku Wei BinI punësuar me kohë të plotë

 • Galia ManchevaGalia ManchevaE punësuar me kohë të plotë

 • Michele MarraliMichele MarraliBashkërendues Itali

 • Marcus Maria MöllerMarcus Maria MöllerBashkërendues Zvicër, Zëvendësbashkërendues Zurich

 • André OckersAndré OckersZëvendësbashkërendues

 • Cristian RigamontiCristian RigamontiPërgjegjës Sistemi

 • Alexander SanderAlexander SanderI punësuar me kohë të plotë

 • Felix StegermanFelix StegermanZëvendësbashkërendues Holandë

 • Maurice VerheesenMaurice VerheesenBashkërendues Holandë

 • Christian WiderströmChristian Widerström

Stazhierë

Stazhierët tanë merrem me çështje të ndryshme brenda ekipeve të FSFE-së: punë me projektet dhe fushatat në zhvillim e sipër, bashkërendim vullnetarësh dhe komunikim me bashkësinë, administratat publike dhe organizma të tjerë.

 • George Brooke-SmithGeorge Brooke-SmithStazhierI punësuar me kohë të plotë

Ekipe Vendore

Po kërkoni një kontakt vendor për përfshirje, ose thjesht për të mësuar më tepër rreth Software-it të Lirë dhe FSFE-së? Në gjithnjë e më shumë qytete europiane po formohen grupe vendore FSFE, për të sjellë një ndryshim. Për të parë nëse ka tashmë një grup në zonën tuaj, ju lutemi, vizitoni faqen tonë të ekipeve vendore.