Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.Java Issues

The goal of the AGNULA project is to create an entirely Free Software GNU/Linux distribution for professional audio users. When setting out with this goal, we didn't know how far we would come, but it turns out that it is indeed possible. As it so often is the case, one problem remains to be solved.

Java issues

Effect on AGNULA

What we have tried

Creating a Python GUI for jMax

Call for volunteers