Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

AGNULA Trademark License V 1.0

PREAMBLE

Trademarks are monopolies usually granted to single companies and used restrictively to prevent competition. By contrast, the AGNULA Trademark License is intended to create an advantage for anyone doing business based on the ethical principles of Free Software.

LICENSE

The Free Software Foundation Europe (FSFE) grants to You a world-wide, perpetual, nonexclusive, nontransferable, nonrevocable and royalty free license of the Community Trade Mark no 002.778.165, "AGNULA" in its original and/or graphically/linguistically altered form, provided you agree to the following terms and conditions:

QUESTIONS

If you have questions, there is an AGNULA trademark license FAQ that may be useful to you.