Since 2001 the FSFE has been enhancing users' rights by abolishing barriers for software freedom. For 20 years we have been helping individuals and organisations to understand how Free Software contributes to freedom, transparency, and self-determination.

For the next two decades we need your help. We want everyone to be able to control their technology. Free Software and its freedoms to use, study, share, and improve are the key to that goal.

Çlironi Android-in Tuaj!

Rifitoni kontrollin mbi pajisjen tuaj Android dhe mbi të dhënat tuaja. Çlirojeni nga shushunjat e të dhënave dhe xhirojeni pa ndonjë llogari Google. Kemi grumbulluar krejt informacionin që ju nevojitet për të xhiruar (thuajse) ekskluzivisht Software të Lirë në telefonin tuaj, që ta keni ju pronësinë mbi telefonin tuaj.

Na ndihmoni të çlirojmë ato pak aplikacione kritike të mbetura, dhe ta bëjmë çlirimin e telefonit një përvojë jo të mundimshme, që kështu tërë ata që kanë Android të mund të shijojnë përfitimet.

Fuqizuar nga FSFE-ja