Νέα

Εκατοντάδες δηλώσεις αγάπης μέσα σε περίπου 24 ώρες

στις:

Φεβρουάριος 14, 01:38:27 UTC, το πρώτο μήνυμα στο identi.ca σχετικά με τη δράση “I ♥ Free Software” του FSFE είναι στον αέρα στο identi.ca. Αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας καταπληκτικής δήλωσης αγάπης προς προγραμματιστές και εφαρμογές Ελεύθερου Λογισμικού που συνεχίστηκε μέχρι αργά τη νύχτα, γύρω στις 3:00 π.μ.

Για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου 2011, το FSFE κάλεσε τους χρήστες Ελεύθερου Λογισμικού να δείξουν ότι εκτιμούν το Ελεύθερο Λογισμικό, με την αποστολή μηνυμάτων αγάπης σε προγραμματιστές, σε κοινότητες ή απλά με την ανάρτησή τους στα ιστολόγιά τους. Ο ιστοχώρος του FSFE πήρε αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου για να δείξει την αγάπη του στο Ελεύθερο Λογισμικό.

Την ημέρα μετά το τέλος της δράσης, σας προσκαλούμε να διαβάσετε την περίληψη των στιγμιότυπων της ημέρας. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα μηνύματα που αναρτήθηκαν στο identi.ca: http://identi.ca/ilovefs.

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας! Είναι ευχαρίστηση να βλέπουμε τόση δραστηριότητα σε αυτήν την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου 2011, και βέβαια θα υπάρξουν περισσότερα του χρόνου! :-)