Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

News

Microsoft case: FSFE in European Court of Justice hearing

më:

Fresh action in the European Commission's antitrust proceedings against Microsoft: On May 24, the European Court of Justice conducts a hearing on Microsoft's appeal against the fine. FSFE has participated in the case for a decade and will intervene on the Commission's behalf.

Together with the Samba team, FSFE's legal counsel Carlo Piana and President Karsten Gerloff will defend the freedom to interoperate. They will reiterate FSFE's view that protocols and interoperability information have no intrinsic value, but Microsoft kept them secret so it could squelch rivals in the work group server market.

In February 2008, the European Court of Justice slapped the software giant with a record EUR 899 million fine in 2008.