Als u veel om Vrije Software geeft en het politieke gewicht van de Vrije Software-beweging wilt versterken doe dan mee met onze gemeenschap. Word een supporter van de FSFE om u te verbinden met ons werk en onze missie. Het is gemakkelijk en gratis om u aan te melden. Of word een Fellow van de FSFE om ons werk mede mogelijk te maken en onze financiële onafhankelijkheid te verzekeren. Door mee te doen met de Fellowship wordt u een donerend en duurzaam lid van de FSFE, inclusief toegang tot onze infrastructuur. Beslis zelf op wat voor manier u betrokken wil zijn bij de activiteiten van de FSFE.

Events RSS iCal Fellowship Evenementen

Fellowshiptreffen in Düsseldorf mit Landtagsabgeordnetem Matthi Bolte

29 October 2014

Das nächste reguläre Fellowshiptreffen in Düsseldorf findet am 29.10.2014 ab 19:30 Uhr im Chaosdorf, Hüttenstr. 25, 40215 Düsseldorf. Als Gast wird Landtagsabgeordneter Matthi Bolte erwartet, der über das Thema OpenNRW sprechen wird. Der offizielle Teil beginnt Um 20:00 Uhr, wer später kommt verpasst also was.

Fellowshipvergadering in Rhein/Main, Duitsland

05 November 2014

Op 5 november organiseert de Fellowshipgroep Rhein/Main haar volgende bijeenkomst. Rond 19:00 uur komen we samen in de Chaos Computer Club, Mannheim.

FSFE booth at FIfFKon2014 in Berlin, Germany

07 to 08 November 2014

On November, 7 and 8, there will be a booth the FIfFKon2014, organised by the "Forum InformatikerInnen für Frieden und gesellschaftliche Verantwortung" in the Technische Universität Berlin. The topics are around the role of Germany and Germany's secret services in the latest past - from Echelon to Prism until Eikonal. FSFE will be present with a booth to inform the public about the importance of Free Software - not just for security issues.

Berlin Fellowship Meeting with a talk "No Free Software without Free Hardware"

13 November 2014

On Thursday, November 13, there will be the next Berlin Fellowship meeting, as usual in the e-lok (near Ostkreuz). This time, Hagen will give a talk about the interconnection between freedom of software and hardware: "No Free Software without Free Hardware". As usual, the Fellowship meeting is a good possibility to meet other Fellows as well as other Free Software enthusiasts. You can get good food and best drinks at e-lok for a reasonable price and good mood for no cost. Official start is at 19:30.

Meer…


Over FSFE's Gemeenschap

De gemeenschap achter de Free Software Foundation Europe is divers en verspreidt over het continent. We zien onszelf als Europeanen met verschillende culturele achtergronden maar met de gemeenschappelijke visie van een infrastructuur die gebouwd is op Vrije Software: als een voorwaarde voor een Vrije Samenleving. Dit is het dat ons sterk maakt. We geloven in het in vrijheid samenwerken van een regionaal tot een wereldwijd niveau en van gemeenschaps- tot organisatie-niveau. Heeft u interesse? U bent welkom om lid te worden van onze gemeenschap!

Lees over de verschillende manieren waarop u deel kan uitmaken van onze beweging:

  • Waar u ook woont of naar toe gaat: help om onze woorden verder te vertellen door het bestellen van ons promotiemateriaal en het te geven aan iedereen die interesse heeft. Of leg ze neer op een plaats waar mensen ze zelf kunnen meenemen. Van-mond-tot-mond-reclame is een belangrijke factor in de groei van onze beweging.
  • U kan een supporter worden van de FSFE. Zo laat u zien dat u geeft om de politieke en sociale aspecten van Vrije Software. Na het ondertekenen wordt u op de hoogte gehouden door middel van onze Nieuwsbrief. U ontvangt daarnaast speciale informatie over onze activiteiten. Uiteraard staat het u vrij om deel te nemen aan onze discussies en activiteiten.
  • Als u onze missie wilt steunen met uw vaardigheden en expertise dan verheugen we ons op uw bijdrage aan ons werk. Er zijn verschillende manieren om ons vrijwillig te helpen - niet alleen met hacken. Vertalingen zijn bijvoorbeeld erg belangrijk voor onze grensoverschrijdende communicatie en dienstverlenende activiteiten. En u hoeft geen tolk te zijn voor de vertalingen - als het uw moedertaal is en u gevoel heeft voor juist taalgebruik dan is dit een goede start.
  • Tenslotte kan u ook een Fellow worden: - iemand die een duurzaam lid is van de FSFE. Als Fellow krijgt u toegang tot onze infrastructuur voor uw eigen doelen en voor communicatie met andere Fellows. U kan ook meedoen met lokale teams, of ze zelf opzetten, en daarbij hulp krijgen van de staf van de FSFE. U kan uzelf zelfs beschikbaar stellen als kandidaat-Fellowship vertegenwoordiger en deel uitmaken van de algemene vergadering van de FSFE. Het zijn van Fellow brengt lidmaatschapskosten met zich mee. Deze kosten zijn financiële bijdragen die ons werk direct doen steunen en zekerstellen dat we onafhankelijk blijven van enige particuliere donor. Als u meedoet met de Fellowship kan u zelf de hoeveelheid van uw donatie bepalen.