Als u veel om Vrije Software geeft en het politieke gewicht van de Vrije Software-beweging wilt versterken doe dan mee met onze gemeenschap. Word een supporter van de FSFE om u te verbinden met ons werk en onze missie. Het is gemakkelijk en gratis om u aan te melden. Of word een Fellow van de FSFE om ons werk mede mogelijk te maken en onze financiële onafhankelijkheid te verzekeren. Door mee te doen met de Fellowship wordt u een donerend en duurzaam lid van de FSFE, inclusief toegang tot onze infrastructuur. Beslis zelf op wat voor manier u betrokken wil zijn bij de activiteiten van de FSFE.

Events RSS iCal Fellowship Evenementen

Richard Stallman spreekt: 'Vrije Software en uw Vrijheid' in Frankfurt/M., Duitsland

08 July 2015

Op woensdag 8 juli zal Richard Stallman spreken over 'Vrije Software en uw Vrijheid' in het Gallustheater in Frankfurt. Het evenement zal beginnen om 19.00 uur. De Fellowshipgroep Rijn/Main zal met een kraam aanwezig zijn om te informeren en in discussie te gaan met het geïnteresseerde publiek.

Richard Stallman spreekt: 'Auteursrecht versus Gemeenschap' in Frankfurt/M., Duitsland

09 July 2015

Op donderdag 9 juli zal Richard Stallman spreken over 'Auteursrecht versus Gemeenschap' op de Goethe-universiteit in Frankfurt/M, Duitsland. Het evenement zal beginnen om 18.00 uur. De Fellowshipgroep Rijn/Main zal aanwezig zijn om te informeren, over het onderwerp te discussiëren met het geïnteresseerde publiek en om informatiemateriaal te verspreiden.

Fellowshipvergadering in Wenen, Oostenrijk

17 July 2015

Onze maandelijkse Fellowshipvergadering organiseren we deze maand in het Metalab, gelegen in de Rathausstraße 6 in het eerste district van Wenen. We komen samen rond 18:00 uur en beginnen met de officiële agenda om 19:00 uur. Deze uitnodiging geld zoals steeds voor iedereen die geïnteresseerd is in de FSFE of in Vrij Software. U bent welkom.

Lees verder…


Over FSFE's Gemeenschap

De gemeenschap achter de Free Software Foundation Europe is divers en verspreidt over het continent. We zien onszelf als Europeanen met verschillende culturele achtergronden maar met de gemeenschappelijke visie van een infrastructuur die gebouwd is op Vrije Software: als een voorwaarde voor een Vrije Samenleving. Dit is het dat ons sterk maakt. We geloven in het in vrijheid samenwerken van een regionaal tot een wereldwijd niveau en van gemeenschaps- tot organisatie-niveau. Heeft u interesse? U bent welkom om lid te worden van onze gemeenschap!

Lees over de verschillende manieren waarop u deel kan uitmaken van onze beweging:

  • Waar u ook woont of naar toe gaat: help om onze woorden verder te vertellen door het bestellen van ons promotiemateriaal en het te geven aan iedereen die interesse heeft. Of leg ze neer op een plaats waar mensen ze zelf kunnen meenemen. Van-mond-tot-mond-reclame is een belangrijke factor in de groei van onze beweging.
  • U kan een supporter worden van de FSFE. Zo laat u zien dat u geeft om de politieke en sociale aspecten van Vrije Software. Na het ondertekenen wordt u op de hoogte gehouden door middel van onze Nieuwsbrief. U ontvangt daarnaast speciale informatie over onze activiteiten. Uiteraard staat het u vrij om deel te nemen aan onze discussies en activiteiten.
  • Als u onze missie wilt steunen met uw vaardigheden en expertise dan verheugen we ons op uw bijdrage aan ons werk. Er zijn verschillende manieren om ons vrijwillig te helpen - niet alleen met hacken. Vertalingen zijn bijvoorbeeld erg belangrijk voor onze grensoverschrijdende communicatie en dienstverlenende activiteiten. En u hoeft geen tolk te zijn voor de vertalingen - als het uw moedertaal is en u gevoel heeft voor juist taalgebruik dan is dit een goede start.
  • Tenslotte kan u ook een Fellow worden: - iemand die een duurzaam lid is van de FSFE. Als Fellow krijgt u toegang tot onze infrastructuur voor uw eigen doelen en voor communicatie met andere Fellows. U kan ook meedoen met lokale teams, of ze zelf opzetten, en daarbij hulp krijgen van de staf van de FSFE. U kan uzelf zelfs beschikbaar stellen als kandidaat-Fellowship vertegenwoordiger en deel uitmaken van de algemene vergadering van de FSFE. Het zijn van Fellow brengt lidmaatschapskosten met zich mee. Deze kosten zijn financiële bijdragen die ons werk direct doen steunen en zekerstellen dat we onafhankelijk blijven van enige particuliere donor. Als u meedoet met de Fellowship kan u zelf de hoeveelheid van uw donatie bepalen.