SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Uutiset

FSFE ilmoittaa neljän viikon kääntämispyrähdyksestä

, :

Free Software Foundation Europe (FSFE) ilmoittaa WWW-sivujen kääntämispyrähdyksestä, joka alkaa 15. joulukuuta ja päättyy 11. tammikuuta 2009. Pyrähdyksessä on tavoitteena tulla tarjoamaan tietoa vapaista ohjelmistoista ja FSFE:n työstä niin monella kielellä kuin mahdollista.

FSFE ylläpitää WWW-sivustoa osoitteessa https://fsfe.org/ yhtenä tärkeimmistä viestintäkeinoistaan. Tekstien kääntäminen eri ihmisten äidinkielille on aina ollut tärkeää, ja vapaaehtoisten sinnikkään työn ansiosta sivuja on saatavilla jopa 26 eri kielellä.

FSFE:n WWW-sivujen kääntäminen on valtava työ. Verkossa on yli 250 sivua, ja joka viikko useita sivuja lisätään tai päivitetään vaatien uusia käännöksiä. Tekemistä riittää siis aina. Myös lisäapu on aina tervetullutta.

FSFE ilmoittaa siis neljän viikon kääntämispyrähdyksestä, alkaen 15. joulukuuta 2008 ja päättyen 11. tammikuuta 2009. Tähän yhdistyy uusien vapaaehtoisten kutsuminen työn pariin. Työnä on kääntää englannista muille eurooppalaisille kielille sekä oikolukea olemassa olevia käännöksiä. Tehtävänä on korjata mahdollisimman monta puutetta käännöksissä kuin mahdollista. Sinä voit olla yksi auttajista.

Tekstien kääntäminen ja oikolukeminen on arvokasta apua FSFE:n työhön ja erinomainen tilaisuus ottaa spontaanisti osaa toimintaan ilman pitkäaikaisempaa sitoumusta. Se on myös hieno mahdollisuus auttaa tavalla, joka ei liity rahaan.

Oletko kiinnostunut? Haluatko antaa hetken aikaa vapaiden ohjelmistojen tulevaisuudelle? Valmiina liittymään yhteen FSFE:n suurimmista vapaaehtoisryhmistä? Katso lisätietoja WWW-sivujen kääntämisen lisätietosivulta! Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä, älä epäröi kysyä niistä lähettämällä sähköpostia (mielellään englanniksi) osoitteeseen translators (at) lists.fsfe.org. Jotkin kieliryhmistä ovat jo ilmoittaneet erikseen joistain kielikohtaisista pyrähdystavoitteista - haluatko auttaa ryhmääsi saavuttamaan ne?

--
Reinhard Müller
Free Software Foundation Europe
WWW-sivujen ja käännösten vapaaehtoiskoordinaattori