SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Tietoja

Avoimuusjulistus

Logo from Transparent Civil Society

Saksan Transparency Internationalin "avoin kansalaisyhteiskunta" -aloite antaa ohjeita avoimuuden edistämiseen. Tämä sivu vie sinut asianmukaisiin tietoihin verkkosivustollamme.

  1. Nimi, paikka, osoite, perustamisvuosi.
  2. Perustamiskirja (PDF), vuosikokousten ajankohdat, tietoa konkreettisista tavoitteistamme ja miten haluamme saavuttaa ne.
  3. Päivämäärä ja muut yksityiskohdat veroviraston viimeisimmistä ilmoituksista, jotka koskevatSaksan veroedun mukaista hyväntekeväisyysyritystä. Meillä on myös verotuksellinen etuoikeus Alankomaissa ja Sveitsissä.
  4. Päättäjiemme nimet ja tehtävät.
  5. Raportit organisaatiomme toiminnasta löytyvät vuosikertomuksistamme. Lisäksi raportoimme toimistamme uutisissa, kuukausittaisissa uutiskirjeissä, vuosittaisissa yleiskokouksissa, sekä postituslistoillamme.
  6. Kuinka monta työntekijää meillä on ja kuinka paljon he työskentelevät on listattu tiimisivullamme.
  7. Tietoa rahankäytöstämme.
  8. Sitoutumisemme muihin organisaatioihin: Olemme Euroopan digitaalisten oikeuksien (EDRi) jäsen. Lisäksi meillä on kumppanuusjärjestöjä ja sisarjärjestöjä ympäri maailmaa, mutta emme ole oikeudellisessa vastuussa heistä.
  9. Listaamme niiden oikeushenkilöiden nimet, jotka lahjoittivat yli 10% vuotuisista kokonaistuloistamme lahjoittajasivullamme. Niiden henkilöiden nimet, joiden lahjoituksista saamme yli 10 prosenttia vuotuisista tuloistamme, julkaistaan vain jos he suostuvat listalle. Jos he eivät halua nimeään julkaistavan, mainitsemme lahjoituksen "nimettömänä lahjoituksena yksityishenkilöltä".