Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

News

FSFE responds to EC consultation on procurement

më:

Free Software Foundation Europe has provided the European Commission with input on modernising the way in which public bodies buy software and related services.

"Across Europe, the public sector has a huge role in the software market," says Karsten Gerloff, FSFE's President. "As the European Commission is revising the rules of procurement, we want to make sure that the new regulations and practices will be much fairer to Free Software than the current ones."

In its response to the Commission's consultation, FSFE emphasises the following points: