We need your long-term help now: please become an FSFE supporter today, so that we can continue to stand up for your and the next generations’ freedom.

News

[Blog] Tani jemi të gjithë përdorues të Gmail-it: Privatësia si çështje sistemi ekologjik

më:

Edhe nëse vetë nuk e përdorni shërbimin Gmail të Google-it, e përdorin shumë nga miqtë tuaj. Sa mund ta mbrojmë privatësinë tonë kur zgjedhim mospërdorimin e shërbimeve të centralizuara web?

Bazuar në një analizë nga Benjamin Mako Hill, Karsten e ka trajtuar këtë çështje në nja dy postime blogu, në Anglisht dhe Gjermanisht. Thelbi: Privatësia është një çështje sistemi ekologjik, njësoj si ajri i pandotur dhe uji i pastër.