Sinds 2001 heeft de FSFE gebruikersrechten versterkt door drempels voor softwarevrijheid af te breken. We hebben mensen en organisaties 20 jaren lang geholpen te begrijpen hoe Vrije Software bijdraagt aan vrijheid, transparantie en zelfbeschikking.

Voor de komende twee decennia hebben we uw hulp nodig. We willen dat iedereen in staat is om hun technologie zelf te controleren. Vrije Software en haar vrijheden om te gebruiken, bestuderen, delen en verbeteren zijn de sleutel voor dat doel.

Deze vertaling zou achterhaald kunnen zijn ten opzichte van originele tekst. Help ons alstublieft bij het vertalen van deze en andere pagina's op fsfe.org zodat mensen onze boodschap in hun moedertaal kunnen lezen.

Nieuws

[Blog] We zijn nu allemaal Gmail-gebruikers: Privacy als een ecologische uitdaging

op:

Ook als u niet zelf Gmail-diensten gebruikt dan zijn er veel van uw vrienden die dat wel doen. Hoe goed kunnen we onze privacy echt beschermen als we niet meer meedoen aan centrale webdiensten?

Gebaseerd op analyse van Benjamin Mako Hill heeft Karsten deze vraag onderzocht in een aantal blogposten in het Engels en Duits. In samenvatting: privacy is een ecologische uitdaging, net zoals frisse lucht en schoon water.