SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Over ons

Colofon

Free Software Foundation Europe e.V. (FSFE)
Adres: Schönhauser Allee 6/7, 10119 Berlijn, Duitsland
E-mail: contact@fsfe.org
Voorzitter: Matthias Kirschner
Zetel: Hamburg.
Geregistreerd bij rechtbank AG Hamburg, VR 17030
UstID: DE234323337
Jaar van oprichting: 2001

ID transparantieregister EU: 33882407107-76

Privacybeleid

De fsfe.org website wordt beheerd door de FSFE e.V. Wanneer in dit beleid wordt verwezen naar "wij", wordt daarmee de FSFE bedoeld.

De tl;dr-sectie: we beperken de verwerking van uw persoonlijke data strikt en proberen in het algemeen zo weinig mogelijk data te verwerken om onze missie te vervullen. We verkopen uw data niet aan derden en de enige derden die uw data kunnen krijgen zijn: mensen die voor ons werken (onze belastingaccountant bijvoorbeeld); ontvangers van open brieven; EU- of Duitse autoriteiten wanneer de wet ons verplicht om hen informatie te geven (we moeten bijvoorbeeld inzicht geven in onze donaties aan de Duitse belastingdienst).

Waarom verzamelen we data? Wie heeft er toegang tot en hoe lang behouden we die?

Met het oog op transparantie geven we op het volgende adres een overzicht van al onze diensten en verwerkingen: https://docs.fsfe.org/en/techdocs/dataprocessing/transparency

Wat zijn uw rechten?

U heeft het recht om:

Met wie contact op te nemen

Als u vragen heeft over ons gebruik van uw data of een kopie wilt aanvragen van alle informatie die we over u hebben opgeslagen, neem dan alstublieft contact op met privacy@fsfe.org.