Your money, your code, Software Freedom! Support our work and help us make Free Software the standard for the public sector!

Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

Podcast

SFP#18: IT-Security from a cryptographer's point of view with Cryptie

më:

A cryptographer and privacy specialist Amandine Jambert, a.k.a. Cryptie, is our guest in the 18th Software Freedom Podcast episode. With her experience, Cryptie is the perfect person to tackle some basics about Security in Free Software.

Cryptie has been involved with Free Software for around 20 years now and has been a volunteer for the FSFE for 10 years. Together Cryptie and Bonnie Mehring discuss the basics of cryptography and discover what a privacy specialist is. They then move on to the basics of IT-Security and talk about prejudices against the security of Free Software. If you have wondered what is needed to make Software more secure this is the perfect episode for you to start with this topic and learn about the basics of IT-Security.

Read more:

If you liked this episode and want to support our continuous work for software freedom, please help us with a donation.