Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Ελεύθερου Λογισμικού (FSFE)" />

We need your long-term help now: please become an FSFE supporter today, so that we can continue to stand up for your and the next generations’ freedom.

Η μετάφραση μπορεί να είναι ξεπερασμένη με πρωτότυπο κείμενο. Βοήθησέ μας να μεταφράσουμε αυτή και άλλες σελίδες στο fsfe.org, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να διαβάσουν το μήνυμα μας στην μητρική τους γλώσσα.

Karsten Gerloff

Επικοινωνία

Σχετικά με τον Karsten Gerloff

Ο Karsten Gerloff είναι ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Ελεύθερου Λογισμικού. Η αποστολή του FSFE ως ανεξάρτητης μη-κερδοσκοπικής οργάνωσης είναι να προωθήσει την ελευθερία στην κοινωνία της πληροφορίας μέσα από το Ελεύθερο Λογισμικό.

Ο Karsten Gerloff συνεργάζεται με προγραμματιστές, ακτιβιστές, επιχειρηματικές ηγεσίες και διαμορφωτές πολιτικών αποφάσεων υψηλού επιπέδου για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου το Ελεύθερο Λογισμικό μπορεί να ξεδιπλώσει πλήρως τις δυνατότητές του. Ηγείται της συμμετοχής του FSFE στις διαδικασίες της κοινότητας και της διαμόρφωσης πολιτικής σε Ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο και είναι τακτικός ομιλητής σε ένα ευρύ φάσμα συνεδρίων και εκδηλώσεων.

O Karsten Gerloff έχει διεξάγει εκτεταμένη έρευνα στις οικονομικές και κοινωνικές επιδράσεις του Ελεύθερου Λογισμικού για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλους πελάτες και έχει ηγηθεί της παραγωγής υλικού κατάρτισης για επιχειρηματίες Ελεύθερου Λογισμικού στη Νότια και Ανατολική Αφρική.

Παρουσιάσεις

Δημοσιεύσεις

Μελέτες περιπτώσεων

Βίντεο

Περισσότερες πληροφορίες για τον Karsten Gerloff