SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

E dua Software-in e Lirë

Elementë Grafikë për Ditën "E dua Software-in e Lirë"

Banderolë E dua Software-in e Lirë

Këtu mund të gjeni banderola për fushatën tonë në Internet "E dua Software-in e Lirë"që zhvillohet Ditën e Shën Valentinit, më 14 Shkurt. Shumë faleminderit për përkrahjen tuaj!

Kjo është një përzgjedhje banderolash të krijuara nga Markus Meier, që mund të përdoren lirisht (CC0) për të shpalosur përkrahjen tuaj për Software-in e Lirë. Ju lutemi, mos harroni se kjo është thjesht një përzgjedhje dhe se te ndarja jonë e shkarkimeve mund të gjeni shumë më tepër banderola (në madhësi dhe stile të ndryshëm).

Banner with hearts in modified FSFE logo saying “I love Free Software!”

Banner with hearts saying “I love Free Software!”

Banner with 1 and 0 showing “I love Free Software!”

Banner with hashtag #ilovefs

Banner with heart including the hashtag #ilovefs

Banner with fsfe hearts logo and 'I love Free Software' message

Banner with hearts saying “Show you love for Free Software – I love Free Software!”

Transparent heart with “I love Free Software! – Show your love”

Microbutton saying “#ilovefs”

Punët i kemi edhe në format SVG të ripërmasueshme, nëse keni nevojë për përshtatje. Dhe në rast se po kërkoni për përkthime të këtyre banderolave, ja ku keni disa në gjermanisht, spanjisht, frëngjisht, hungarisht, italisht, polonisht, portugalisht, sllovakisht, sllovenisht, dhe rumanisht. Nëse dëshironi t’i përktheni këto banderola në gjuhën tuaj, ose e keni bërë tashmë, ju lutemi, dërgojini përkthimet tuaja te translators@lists.fsfe.org