Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

Software Patents in Europe

[ Introduction | Background | Status | Further Reading ]

Documents

These documents explain how software patents will influence very different areas of society and economy.

These organisations and pages contain more information about software patents.