Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

Contact

FSFE Email Updates

The Free Software Foundation Europe is a charitable, registered association. We provide assistance, information and expertise on a wide variety of issues relating to Free Software. On this page you can subscribe to our irregular email updates.

We also publish a monthly newsletter with all information regarding our activities summarised in your inbox. If you are interested, visit our Newsletter Subscription Page.