SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

News

FSFE-ja po kërkon një stazhier për Ditën e Lirisë së Dokumenteve

më:

Çdo vit, FSFE-ja organizon "Ditën e Lirisë së Dokumenteve", një fushatë mbarëbotërore për të nxjerrë në pah rëndësinë e Standardeve të Hapura për lirinë e komunikimeve, ndërveprueshmërinë dhe pavarësinë nga bllokimet që bëjnë tregtuesit. Për këtë fushatë, zyra e FSFE-së për Berlinin po kërkon një stazhier PR-i / Fushatash me kohë të plotë nga 1 janari deri më 31 mars.

Puna juaj do të jetë:

dhe për këto mund të na bindni me këto rrugë:

Çfarë mund të prisni prej nesh:

Ju lutemi, dërgojeni kërkesën tuaj vetëm në rrugë dixhitale, te eal@fsfe.org (PDF). Shifrimi i tij është i mirëpritur. Kyçin publik e gjeni te shërbyesi i kyçeve (8639DC81)

Paguajmë 450 Euro/në muaj dhe përfitoni edhe mirënjohjen e vullnetarëve nga e gjithë bota (e paçmueshme).

Kërkesat pranohen deri më 7 nëntor, 2014.