Sinds 2001 heeft de FSFE gebruikersrechten versterkt door drempels voor softwarevrijheid af te breken. We hebben mensen en organisaties 20 jaren lang geholpen te begrijpen hoe Vrije Software bijdraagt aan vrijheid, transparantie en zelfbeschikking.

Voor de komende twee decennia hebben we uw hulp nodig. We willen dat iedereen in staat is om hun technologie zelf te controleren. Vrije Software en haar vrijheden om te gebruiken, bestuderen, delen en verbeteren zijn de sleutel voor dat doel.

Nieuws

FSFE zoekt een stagiair voor Document Vrijheidsdag

op:

FSFE organiseert ieder jaar "Document Vrijheidsdag", een wereldwijde campagne om het belang van Open Standaarden voor onze vrijheid van communicatie, interoperabiliteit en onafhankelijkheid van "verkoper lock-in" voor het voetlicht te brengen. Voor deze campagne zoekt het FSFE-kantoor in Berlijn een Stagiair PR/Campagne voeren, fulltime van 1 januari tot 31 maart.

Uw taken zullen zijn:

En dit is hoe u ons kan overtuigen:

Wat kan u van ons verwachten:

Stuur uw inzending alstublieft alleen digitaal aan eal@fsfe.org (PDF). Het staat u vrij om uw inzending te versleutelen. U vindt de publieke sleutel op de sleutelserver (8639DC81).

We betalen 450 Euro per maand en u ontvangt dankbaarheid van vrijwilligers over de hele wereld (van onschatbare waarde).

De inzendtermijn sluit op 7 november 2014.