Mbi

Grupe vendore FSFE

Në shumë qytete dhe zona, vullnetarë të FSFE-së kanë ngritur grupe vendore. Në takimet e rregullta të grupit, njerëz që e duan lirinë e software-it - anëtarë shok ose jo - takohen që t’ia kalojnë mirë, të mbështesin njëri-tjetrin në mbrojtje të Software-it të Lirë dhe që të organizojnë veprimtari.

Po kërkoni një pikë-lidhje vendore për t’u aktivizuar, ose thjesht për të mësuar më tepër rreth Software-it të Lirë dhe FSFE-së? Po qe kështu, kjo faqe ju bën punë.

Austri

Ekipi për Austrinë

Ekipet e një vendi - në pastë - janë për të lidhur me njëri-tjetrin grupe të ndryshme të anëtarësisë shok dhe për të bashkërenduar përpjekjet e përbashkëta.

 • ChrisChrisZëvendësbashkërendues Austri

 • Jürgen KneisslJürgen KneisslZëvendësbashkërendues Austri

Grupi Vendor Linc

 • Simon HornbachnerSimon HornbachnerBashkërendues Linz

 • Johannes Zarl-ZierlJohannes Zarl-ZierlZëvendësbashkërendues Linz

Grupi Vendor Vjenë

 • Wolfgang GWolfgang GBashkërendues Vienna

Belgjikë

Ekipi për Belgjikën

 • Mauricio NascimentoMauricio NascimentoBashkërendues Belgjikë

Danimarkë

Grupi Vendor Aarhus

 • Carsten AggerCarsten AggerBashkërendues Danimarkë, Bashkërendues Aarhus

Francë

Ekipi për Francën

Grupi Vendor Paris

 • Hugo RoyHugo RoyBashkërendues Francë, Bashkërendues Paris

Gjermani

Ekipi për Gjermaninë

Ekipet e një vendi - në pastë - janë për të lidhur me njëri-tjetrin grupe të ndryshme të anëtarësisë shok dhe për të bashkërenduar përpjekjet e përbashkëta.

 • Björn SchießleBjörn SchießleBashkërendues Gjermani

 • Florian SnowFlorian SnowZëvendësbashkërendues Gjermani, Bashkërendues Franconia

Grupi Vendor Berlin

 • TomásTomásBashkërendues Berlin

 • Ricardo WurmusRicardo WurmusZëvendësbashkërendues Berlin

Grupi Vendor Bon

 • Michael KesperMichael KesperBashkërendues Bonn

Grupi Vendor Këln

 • Malte GräbnerMalte GräbnerBashkërendues Cologne

Grupi Vendor Dyseldorf

 • Michael StehmannMichael StehmannBashkërendues Düsseldorf

Grupi Vendor Hamburg

 • Dominic HopfDominic HopfZëvendësbashkërendues Hamburg

 • Eike RathkeEike RathkeBashkërendues Hamburg

Grupi Vendor Munih

 • John DarringtonJohn DarringtonBashkërendues Munich

Grupi Vendor Rin-Majn

Greqi

Ekipi për Greqinë

 • Nikos RoussosNikos RoussosBashkërendues Greqi, Bashkërendues Athens

Itali

Ekipi për Italinë

Ekipet e një vendi - në pastë - janë për të lidhur me njëri-tjetrin grupe të ndryshme të anëtarësisë shok dhe për të bashkërenduar përpjekjet e përbashkëta.

 • Michele MarraliMichele MarraliBashkërendues Itali

 • Patrick OhneweinPatrick OhneweinFinancier, Zëvendësbashkërendues Itali

Grupi Vendor Bari

 • Francesco LovergineFrancesco LovergineBashkërendues Bari

Holandë

Ekipet e një vendi - në pastë - janë për të lidhur me njëri-tjetrin grupe të ndryshme të anëtarësisë shok dhe për të bashkërenduar përpjekjet e përbashkëta.

Ekipi për Holandën

Sloveni

Ekipi për Sloveninë

Spanjë

Grupi Vendor Barcelonë

 • Daniel MartíDaniel MartíBashkërendues Barcelona

Zvicër

Ekipi për Zvicrën

 • Gian-Maria DaffréGian-Maria DaffréZëvendësbashkërendues Zvicër, Bashkërendues Zurich

 • Marcus Maria MöllerMarcus Maria MöllerBashkërendues Zvicër, Zëvendësbashkërendues Zurich

Grupi Vendor Zyrih

 • Gian-Maria DaffréGian-Maria DaffréZëvendësbashkërendues Zvicër, Bashkërendues Zurich

Përfaqësues të Anëtarësisë Shok

Çdo vit, anëtarët shok të FSFE-së zgjedhin një person nga gjiri i tyre për të përfaqësuar interesat e tyre në Asamblenë e Përgjithshme të FSFE-së, organi që vendos strategjinë afatgjatë të entit.

 • Mirko BoehmMirko BoehmPërfaqësues i Anëtarësisë Shok