Since 2001 the FSFE has been enhancing users' rights by abolishing barriers for software freedom. For 20 years we have been helping individuals and organisations to understand how Free Software contributes to freedom, transparency, and self-determination.

For the next two decades we need your help. We want everyone to be able to control their technology. Free Software and its freedoms to use, study, share, and improve are the key to that goal.

Çlironi Androidin Tuaj

Çlironi Androidin Tuaj! - Punime Grafike

Robot Android i Çliruar

Kemi krijuar disa grafika për fushatë që mund t’i përdorni si mbështjetje të fushatës suaj Çlironi Android-in tuaj. Ju lutemi, përkthejini në gjuhën tuaj dhe na i dërgoni. FSFE-ja mund të t’ju ndihmojë që të shtypni versionet e përkthyera të këtyre punimeve. Kemi gjithashti versione në Anglisht dhe Gjermanisht. Nëse doni t’i shpërndani në zonën tuaj, na e bëni të ditur dhe jua postojmë ne.

Fletëpalosje

Afishe

Ngjitësa

Ky ngjitës është menduar për ta përdorur në telefona të çliruar