Η σελίδα δεν έχει μεταφραστεί ακόμη. Βοήθησέ μας να μεταφράσουμε αυτή και άλλες σελίδες στο fsfe.org, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να διαβάσουν το μήνυμά μας στην μητρική τους γλώσσα.

Events

Event Archive for 2007

Συνάντηση της Κοινότητας στη Βιέννη

21 December 2007

Η δέκατη όγδοη συνάντηση της Αυστριακής Κοινότητας πραγματοποιείται στις 21 Δεκεμβρίου στη Βιέννη. Θα συναντηθούμε περίπου στις 18:00 στο Library Room του Metalab, Rathausstraße 6, πρώτο διαμέρισμα. Η ''επίσημη'' ημερήσια διάταξη θα αρχίσει στις 19:00.
Ως συνήθως, η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το FSFE ή το Ελεύθερο Λογισμικό. Αναμένουμε πολλές συμμετοχές με ενδιαφέρον!

Εκπαιδευτικό σεμινάριο της FTF στη Ζυρίχη

10 – 11 December 2007

Ο Shane Coughlan, συντονιστής της Ομάδας Εργασίας Ελευθερίας στο FSFE, θα παραδώσει ένα διήμερο σεμινάριο με τίτλο 'Free Software licenses and other questions' στην Digicomp Academy Zurich, Switzerland. Το σεμινάριο απευθύνεται σε διαχειριστές έργων, προγραμματιστές και τεχνικούς που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις επιλογές διανομής κώδικα.  

Συνέδριο Ελεύθερου Λογισμικού Σκανδιναβίας, Γκέτεμποργκ, Σουηδία

07 – 08 December 2007

Το FSFE διοργανώνει το Συνέδριο Ελεύθερου Λογισμικού Σκανδιναβίας (FSCONS), το οποίο διεξάγεται στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2007. Είναι το πρώτο στο είδος του στην περιοχή, εμπνευσμένο από την αυξανόμενη ορμή σχετικά με το Ελεύθερο Λογισμικό.  

Η έρευνα στο Ελεύθερο Λογισμικό και η Κοινωνία των Πολιτών

04 December 2007

Στις 4 Δεκεμβρίου, το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ελεύθερου Λογισμικού διοργανώνει ένα τεχνικό συνέδριο ως τμήμα του προγράμματος STACS. Το συνέδριο θα φέρει κοντά ερευνητές και την κοινωνία των πολιτών για τη διαμόρφωση κοινών ερευνητικών προγραμμάτων.  

Συνάντηση της Κοινότητας στο Düsseldorf

28 November 2007

Η ομάδα της Κοινότητας του Duesseldorf με υπερηφάνεια ανακοινώνει την επόμενη συνάντησή της στις 28 Νοεμβρίου στις 19:30 στην Pub "Südstern", Bilker Allee 66 στο Düsseldorf. Ο Shane Coughlan, ο συντονιστής της Ομάδας Εργασίας Ελευθερίας, θα μιλήσει για την αδειοδότηση του Ελεύθερου Λογισμικού, για επιχειρησιακές διαδικασίες και πώς το κίνημα του Ελεύθερου Λογισμικού έχει εισχωρήσει βαθιά στην κυρίαρχη τάση της εγκατάστασης και υλοποίησης ICT λύσεων. Ο Werner Koch θα αναφερθεί σε μία δημόσια αντιπαράθεση στο κοινοβούλιο του NRW σχετικά με το θέμα Ασφάλεια εναντίον Ελευθερίας.

Συνάντηση της Κοινότητας στο Nijmegen/NL

26 November 2007

Ο Shane Coughlan, συντονιστής της Ομάδας Εργασίας Ελευθερίας θα βρίσκεται στο Nijmegen στις 26 Νοεμβρίου και θα θέλαμε να προτείνουμε μία Συνάντηση της Κοινότητας στις 6:00 μμ το ίδιο βράδυ στο Cafe Jos.
Ο Shane Coughlan θα μιλήσει για την εργασία που γίνεται στην Ομάδα Εργασίας Ελευθερίας, και θα συζητήσει τις τρέχουσες εκδηλώσεις στις νομικές δραστηριότητες του Ελεύθερου Λογισμικού στην Ευρώπη.
Ο Rainer Kersten, ένα μέλος από το Duesseldorf θα μιλήσει για τις εμπειρίες της ομάδας της Κοινότητας του Rheinland.
Αν θέλετε να παρακολουθήσετε αυτή τη συνάντηση παρακαλούμε αποστείλετε ένα σύντομο μήνυμα στη διεύθυνση contact (at) fsfe.org.

SFScon 2007 + συνάντηση της Κοινότητας του FSFE

16 – 21 November 2007

Όπως και το 2006, μετά το φετινό SFScon – το ετήσιο συνέδριο Ελεύθερου Λογισμικού του Νότιου Τιρόλου – θα ακολούθήσει η συνάντηση της Κοινότητας του FSFE.
Και οι δύο εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στο Meran/o (South Tyrol, Italy), από την 16η του Νοεμβρίου μέχρι την 17η και από την 18η μέχρι την 21η αντίστοιχα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη· η εγγραφή ενθαρρύνεται ιδιαιτέρως.  

Συνάντηση της Κοινότητας στη Βιέννη

16 November 2007

Η δέκατη έβδομη συνάντηση της Αυστριακής Κοινότητας πραγματοποιείται στις 16 Νοεμβρίου στη Βιέννη. Θα συναντηθούμε περίπου στις 18:00 στο Library Room του Metalab, Rathausstraße 6, πρώτο διαμέρισμα. Η ''επίσημη'' ημερήσια διάταξη θα αρχίσει στις 19:00.
Ως συνήθως, η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το FSFE ή το Ελεύθερο Λογισμικό. Αναμένουμε πολλές συμμετοχές με ενδιαφέρον!

IGF δευτερεύουσες εκδηλώσεις

11 – 13 November 2007

Μερικές εκδηλώσεις σχετικές με το Ελεύθερο Λογισμικό θα περιβάλλουν το Forum Διακυβέρνησης Διαδικτύου στο Rio de Janeiro, Βραζιλία.
Στις 11 Νοεμβρίου, ένα συνέδριο διαλόγου με τον τίτλο ''Ψηφιακή Συμπόρευση: Επιταχύνοντας την Παγκόσμια Συμμετοχή και Πρόσβαση μέσα από τα Ανοικτά Τεχνολογικά (ICT) Πρότυπα'' διεξάγεται από τις 8:30 μέχρι τις 17:30.
Δυναμικός Συνασπισμός για τα Ανοικτά Πρότυπα επιχορηγεί ένα Ανοικτό Τεχνικό Συνέδριο με τίτλο ''Το κομβικό σημείο των Ανοικτών ICT Προτύπων, της Ανάπτυξης και της Δημόσιας Πολιτικής'' στις 12 Νοεμβρίου από τις 15:30 μέχρι τις 17:00, και ένα Τεχνικό Συνέδριο Βέλτιστων Πρακτικών σχετικά με τα ''Ανοικτά ICT Πρότυπα για Καλύτερη Πρόσβαση για τους Πολίτες: Βέλτιστες Πρακτικές στην Κυβερνητική Πολιτική και Πρακτικές Προμηθειών'' στις 13 Νοεμβρίου από τις 16:30 μέχρι τις 18:00.
Όλες αυτές οι εκδηλώσεις διεξάγονται στο Windsor Barra Hotel.

Come2Linux, Essen

10 – 11 November 2007

Το FSFE θα έχει ένα περίπτερο στη διημερίδα Come2Linux, η οποία θα γίνει από τις 10 μέχρι τις 11 Νοεμβρίου στο Έσσεν, Γερμανία. Ο Michael Kesper από τη Γερμανική ομάδα και ο Dr Michael Stehmann από το νομικό δίκτυο της FTF θα είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Επίσης, μπλουζάκια και άλλα αντικείμενα θα πωλούνται στην εκδήλωση ως συνήθως.  

Η στρατηγική εφαρμογή του Ελεύθερου Λογισμικού

08 November 2007

Στις 8 Νοεμβρίου, το FSFE και η Ομάδα Εργασίας Ελευθερίας (FTF), σε συνεργασία με την Ακαδημία Διαδικτύου της Σουηδίας, θα δώσουν μια διάλεξη σχετικά με τη στρατηγική εφαρμογή του Ελεύθερου Λογισμικού στις επιχειρήσεις. Η διάλεξη θα γίνει στα σουηδικά και θα λάβει χώρα στη Στοκχόλμη, Σουηδία.

Internetdagarna, Stockholm, Sweden

05 – 06 November 2007

Το FSFE θα συμμετάσχει με περίπτερο στην Internetdagarna στη Στοκχόλμη μεταξύ της 5ης και 6ης Νοεμβρίου. Το FSFE θα ενημερώσει τους επισκέπτες για διάφορες πτυχές του Ελεύθερου Λογισμικού, όπως την Ομάδα Μελέτης Ελευθερίας, τις πατέντες λογισμικού, το πρόγραμμα SELF, την GPLv3, και την Κοινότητα του FSFE.

Ελεύθερο Λογισμικό, Αδειοδότηση και επιχειρησιακές διαδικασίες, Linz, Austria

03 November 2007

Στις 3 Νοεμβρίου ο Shane Coughlan από το FSFE θα μιλήσει στο elce2007 για τα έμφυτα επιχειρησιακά πλεονεκτήματα του Ελεύθερου Λογισμικού και θα περιγράψει τις άδειες που διευκολύνουν τις ελευθερίες που αυτό εκπληρώνει. Θα συζητήσει σχετικά με τις διαδικασίες που βοηθούν τις εταιρίες να εξασφαλίσουν ότι μεγιστοποιούν το όφελος και ελαχιστοποιούν το παθητικό με την εισαγωγή του Ελεύθερου Λογισμικού. Επίσης θα δώσει μια γενική περιγραφή του τρόπου με τον οποίο το Ελεύθερο Λογισμικό και τα Ανοικτά Πρότυπα συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν μια ανταγωνιστική αγορά.  

Το Ελεύθερο Λογισμικό ως Κοινωνική Καινοτομία, Λονδίνο, UK

02 November 2007

Στις 2 Νοεμβρίου, το FSFE και ο οργανισμός M6-IT διοργανώνουν την εκδήλωση Το Ελεύθερο Λογισμικό ως Κοινωνική Καινοτομία, στο Λονδίνο. Πρόκειται για μια μονοήμερη εκδήλωση που θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες σχετικά με το Ελεύθερο Λογισμικό και θα κάνει μια επίδειξη της χρήσης του σε οργανισμούς της κοινωνίας των πολιτών.  

Δύο ομιλίες σχετικά με το Ελεύθερο Λογισμικό στην LinuxWorld NL, Ολλανδία

31 October – 01 November 2007

Ο Shane Coughlan θα δώσει δύο διαλέξεις στην έκθεση LinuxWorld NL. Η πρώτη θα λάβει χώρα στις 31 Οκτωβρίου και περιγράφει τη δραστηριότητα του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Ελεύθερου Λογισμικού (FSFE) και μερικά από τα τρέχοντα προγράμματα. Ο Shane θα κάνει επίσης μια επισκόπηση των αδειών του Ελεύθερου Λογισμικού, πρακτικών ζητημάτων συμβατότητας, της σημασίας για πραγματικά Ανοικτά Πρότυπα και τη δραστηριότητα της ομάδας εργασίας για την ελευθερία του FSFE.  

Το Ελεύθερο Λογισμικό στις επιχειρήσεις, ομιλία στην εκδήλωση NLUUG/NLLGG, Ολλανδία

31 October 2007

Ο Shane Coughlan θα μιλήσει σχετικά με τη Διασφάλιση Ποιότητας, την επιχειρηματική αξιοπιστία και τα θετικά βήματα στο Ελεύθερο Λογισμικό που θα βεβαιώνουν ότι καλύπτει τις επιχειρησιακές απαιτήσεις σε μια κοινή NLUUG/NLLGG εκδήλωση που διεξάγεται στον ίδιο χώρο με την έκθεση LinuxWorld NL. Η εκδήλωση ξεκινάει στις 18:30 και συνεχίζει ως τις 20:30.

OpenFest, Σόφια, Βουλγαρία

27 – 28 October 2007

Ο πρόεδρος του FSFE Georg Greve και ο αντιπρόεδρος Jonas Öberg θα συμμετάσχουν στο 5ο ετήσιο Ανοικτό Φεστιβάλ στη Σόφια, Βουλγαρία για να μιλήσουν σχετικά με το FSFE και το πρόγραμμα SELF.

Ομιλία για την GPLv3, Φλωρεντία

27 October 2007

Ο Ciaran O'Riordan θα εξηγήσει ζητήματα σχετικά με τις άδειες χρήσης Ελεύθερου Λογισμικού, παγίδες όπως η ασυμβατότητα και ποια είναι τα διδάγματα από τη διαδικασία σύνταξης των προσχεδίων της GPLv3 σχετικά με τη διαμόπφωση της βέλτιστης δυνατής άδειας χρήσης.  

Συνάντηση της κοινότητας στο Krems

23 October 2007

Η 16η συνάντηση της Αυστριακής Κοινότητας παραγματοποιείται στις 23 Οκτωβρίου στο Krems, στις 18:30 στο εστιατόριο Klinglhuber, Wiener Straße 10. Έχει γίνει κράτηση αίθουσας στο γυμνάσιο "BG Rechte Kremszeile".
Ως συνήθως, αυτή η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το FSFE ή το Ελεύθερο Λογισμικό. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να έχουμε πολλούς συμμετέχοντες!

Βιώσιμη-Πληροφορική στο Βερολίνο, Γερμανία

17 – 18 October 2007

Στις 18 Οκτωβρίου από τις 14:00 ως τις 15:30 ο Matthias Kirschner, ο Γερμανός αναπληρωτής συντονιστής του FSFE θα πάρει μέρος σε δημόσιο διάλογο στο συνέδριο Βιώσιμη-Πληροφορική. Το θέμα του διαλόγου είναι "Η βιωσιμότητα της πληροφορικής στο διεθνή χώρο. Πώς το λογισμικό συμβάλλει στην προστασία των πόρων και τη δίκαιη κατανομή της γνώσης". Η συζήτηση διεξάγεται στο Kalkscheune, Johannisstraße 2 στο Βερολίνο. Απαιτείται εγγραφή στον σχετικό ιστότοπο. Η είσοδος είναι 25 EUR, μειωμένη 15 EUR.  

I Forum de Software Livre

12 – 13 October 2007

Στις 12 και 13 Οκτωβρίου, το Πανεπιστήμιο της Λισαβώνας θα φιλοξενήσει το I Forum de Software Livre, όπου ακαδημαϊκοί και επιχειρήσεις θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με το Ελεύθερο Λογισμικό ως μία ισχυρή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση κατάλληλη για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Ο Georg Greve θα είναι παρών, για να διαφημίσει τις αρετές του Ελεύθερου Λογισμικού, και της επάρκειάς του στις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις.

Άδειες χρήσης Ελεύθερου Λογισμικού για προγραμματιστές (= όχι για δικηγόρους)

26 September 2007

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 19:30, ο Dr. Michael Stehmann δίνει διάλεξη με τα ακόλουθα θέματα:

  • Γιατί άδειες χρήσης;
  • Κριτήρια για άδειες Ελεύθερου Λογισμικού
  • Ποιες άδειες χρήσης υπάρχουν;
Η εκδήλωση διεξάγεται στο εστιατόριο "Mi Dang", Fürstenwall 120, 40217 Düsseldorf και διοργανώθηκε από την τοπική Κοινότητα. Μετά τη διάλεξη, θα ακολουθήσει συζήτηση. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αν και εισφορές είναι βεβαίως ευπρόσδεκτες.

GPLv3 στο Malmö, Σουηδία

25 September 2007

Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Jonas Öberg, αντιπρόεδρος του FSFE, θα μιλήσει σχετικά και θα παρουσιάσει τη Γενική Δημόσια Άδεια GNU έκδοση 3 σε μία συνάντηση της Swedish Computer Association στο Malmö της Σουηδίας.

OpenExpo, Free Software Exposition

19 – 20 September 2007

Ο Georg Greve, πρόεδρος του FSFE, θα είναι από τους βασικούς ομιλητές στην OpenExpo, μία Έκθεση Ελεύθερου Λογισμικού για στελέχη και τεχνικούς. Θα μιλήσει για τη σπουδαιότητα και τη στρατηγική σημασία του Ελεύθερου Λογισμικού και των Ανοικτών Προτύπων στον κόσμο των επιχειρήσεων.  

Η στρατηγική εφαρμογή του Ελεύθερου Λογισμικού

18 – 19 September 2007

Μεταξύ της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου, το FSFE σε συνεργασία με την Ακαδημία Διαδικτύου στη Σουηδία θα δώσει ένα σεμινάριο σχετικά με τη στρατηγική εφαρμογή του Ελεύθερου Λογισμικού, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Η γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι η Σουηδική.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο της FTF στη Ζυρίχη

10 – 11 September 2007

Ο Shane Coughlan, συντονιστής της Ομάδας Εργασίας Ελευθερίας στο FSFE, θα παραδώσει ένα διήμερο σεμινάριο με τίτλο 'Free Software licenses and other questions' στην Digicomp Academy Zurich, Switzerland. Το σεμινάριο απευθύνεται σε διαχειριστές έργων, προγραμματιστές και τεχνικούς που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις επιλογές διανομής κώδικα.  

3ο Συνέδριο Living Knowledge

30 August – 01 September 2007

Μεταξύ της 30ης Αυγούστου και της 1ης Σεπτεμβρίου, το Fondation Sciences Citoyennes διοργανώνει το 3ο Συνέδριο Living Knowledge όπου το μέλος της Σουηδικής ομάδας του FSFE Mathias Klang θα συμμετάσχει για να κάνει μία παρουσίαση του προγράμματος SELF.

2nd Froscon, St.Augustin, Germany

25 – 26 August 2007

Το τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών Bonn-Rhein-Sieg διοργανώνει ένα συνέδριο για όλα σχετικά με το Ελεύθερο Λογισμικό για το 2007 με τη βοήθεια του Εμπορικού συλλόγου Επιστήμης Υπολογιστών, της LUUSA και FrOSCon e.V.

Το FSFE θα έχει περίπτερο. Ο συντονισμός θα γίνει μέσα από τον κατάλογο παραληπτών αλληλογραφίας booth@

Συνάντηση της Κοινότητας σε Βιέννη και Dornbirn

17 August 2007

Η 15η συνάντηση της Αυστριακής Κοινότητας θα γίνει στις 17 Αυγούστου στη Βιέννη και στο Dornbirn. Θα συναντηθούμε γύρω στις 18:00 στο net.culture.lab Vienna, που βρίσκεται στο Museumsquartier, q21, Haupthof, η πόρτα φάτσα στο Museum Leopold, και στο net.culture.lab Dornbirn, που βρίσκεται στην Marktstraße 4. Και οι δύο χώροι θα συνδέονται με live stream. Η ''επίσημη'' ημερήσια διάταξη αρχίζει στις 19:00.
Ως συνήθως η πρόσκληση απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για το FSFE ή το Ελεύθερο Λογισμικό. Αναμένουμε πολλές συμμετοχές με ενδιαφέρον!

Jornadas Regionales de Software Libre

07 – 11 August 2007

Μεταξύ της 7ης και της 11ης Αυγούστου, οι Georg Greve, Jonas Öberg και μέλη του προγράμματος SELF θα συμμετάσχουν και θα δώσουν διαλέξεις στην 7η Jornadas Regionales de Software Libre στην Córdoba, Αργεντινή, ως μέρος των εργασιών για την προβολή του προγράμματος SELF στην περιοχή.

Συνάντηση της Κοινότητας στη Βιέννη

20 July 2007

Η δέκατη τέταρτη συνάντηση της Αυστριακής Κοινότητας πραγματοποιείται στις 20 Ιουλίου στη Βιέννη. Θα συναντηθούμε περίπου στις 18:00 στο Library Room στο Metalab, Rathausstraße 6, πρώτο διαμέρισμα. Η ''επίσημη'' ημερήσια διάταξη θα αρχίσει στις 19:00.
Ως συνήθως, η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το FSFE ή το Ελεύθερο Λογισμικό. Αναμένουμε πολλές συμμετοχές με ενδιαφέρον!

Ενημέρωση κατά τη διάρκεια γεύματος στην Digicomp Zurich

11 July 2007

Ο Shane Coughlan, συντονιστής της Ομάδας Εργασίας Ελευθερίας στο FSFE, θα παρουσιάσει μια σύντομη ενημέρωση στη διάρκεια του γεύματος στην Digicomp Academy Zurich, Switzerland εστιάζοντας στο Ελεύθερο Λογισμικό στις επιχειρήσεις και σε ζητήματα αδειοδότησης.  

Συνάντηση της Σουηδικής Κοινότητας στο Göteborg

04 July 2007

Την Τρίτη της 4ης Ιουλίου στις 17:00, το FSFE διοργανώνει μία θερινή συνάντηση της Κοινότητας στα γραφεία του στο Göteborg. Το FSFE θα κάνει μία ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητές του και θα δώσει μία ευκαιρία στα Μέλη να συναντηθούν.

Συνάντηση της Κοινότητας του Μπενελούξ στις Βρυξέλλες

28 – 30 June 2007

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 21:00, θα γίνει η πρώτη συνάντηση της Κοινότητας του Μπενελούξ. Ο στόχος είναι να γνωριστούμε και να συζητήσουμε σε τι θα ήθελε το κάθε άτομο να δραστηριοποιηθεί στο επόμενο έτος. Θα υπάρχει επίσης μια κοινωνική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουνίου. Λεπτομέρειες για τις τοποθεσίες, όταν υπάρξουν διαθέσιμες πληροφορίες, θα βρίσκονται στον ιστότοπο της Κοινότητας.  

Εκπαιδευτικό σεμινάριο της FTF στη Ζυρίχη

25 – 26 June 2007

Ο Shane Coughlan, συντονιστής της Ομάδας Εργασίας Ελευθερίας στο FSFE, θα παραδώσει ένα διήμερο σεμινάριο με τίτλο 'Free Software licenses and other questions' στην Digicomp Academy Zurich, Switzerland. Το σεμινάριο απευθύνεται σε διαχειριστές έργων, προγραμματιστές και τεχνικούς που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις επιλογές διανομής κώδικα.  

Συνάντηση της Κοινότητας στη Βιέννη

22 June 2007

Η δέκατη τρίτη συνάντηση της Αυστριακής Κοινότητας πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου στη Βιέννη. Θα συναντηθούμε περίπου στις 18:00 στο Library Room στο Metalab, Rathausstraße 6, πρώτο διαμέρισμα. Η ''επίσημη'' ημερήσια διάταξη θα αρχίσει στις 19:00.
Ως συνήθως, η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το FSFE ή το Ελεύθερο Λογισμικό. Αναμένουμε πολλές συμμετοχές με ενδιαφέρον!

Συνέδριο για τη Δημόσια Διοίκηση στο Μιλάνο

21 – 22 June 2007

Το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ελεύθερου Λογισμικού σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Κατάρτισης για τις Κοινωνικές Υποθέσεις και τη Δημόσια Υγεία (EIPA-CEFASS) διοργανώνει το διεθνές συνέδριο: ''FLOSS: Μία πολύτιμη ευκαιρία για τη Δημόσια Διοίκηση''.
Το συνέδριο έχει σχεδιαστεί για δημοσίους υπαλλήλους, προϊστάμενους δημοσίους υπαλλήλους (Διευθυντές & επικεφαλείς τμημάτων), δικηγόρους και πολιτικούς των Κρατών Μελών της ΕΕ και χωρών που περικλείουν την ΕΕ, όσων ασχολούνται με την παροχή λύσεων πληροφορικής και τις στρατηγικές αποφάσεις σχετικά με την καινοτομία και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και όσων παρέχουν νομικές συμβουλές σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων και πατεντών.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο Μιλάνο στις 21-22 Ιουνίου 2007. Παρακαλούμε δείτε το πλήρες πρόγραμμα και τη φόρμα online εγγραφής στη σελίδα:  

Οι ιδρυτές του Ελεύθερου Λογισμικού στο Πανεπιστήμιο La Sapienza

07 June 2007

Ο καθηγητής Arturo Di Corinto θα συντονίσει δύο ομιλίες σχετικές με τη δεοντολογία και την πρακτική του ελεύθερου, ανοικτού κώδικα λογισμικού, από τον Richard Stallman, ιδρυτή του κινήματος του Ελεύθερου Λογισμικού, και τον Bruce Perens, ιδρυτή της Πρωτοβουλίας Ανοικτού Κώδικα. Η εκδήλωση, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ελεύθερου Λογισμικού, και τις italian Associazione per il Software Libero, Linux User Group La Sapienza, Wikimedia Italia, θα είναι μία ευκαιρία να ακούσετε τους πρωταγωνιστές της εξέλιξης του ελεύθερου λογισμικού (free/libre software).
Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 7 Ιουνίου από τις 9.30πμ μέχρι την 1.30μμ στην Aula Magna della Caserma Sani, που βρίσκεται στη Via Principe Amedeo, 184. Είναι προσβάσιμη με τα πόδια από τον Termini Rail Station ή από τον σταθμό του μετρό Piazza Vittorio Emanuele.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ροές πολυμέσων θα είναι επίσης διαθέσιμες.  

Διάλογος πάνω στο Ελεύθερο Λογισμικό και την επιστήμη

07 June 2007

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007 στις 3:30 μμ στο V G Kulkarni Auditorium που βρίσκεται στο Homi Bhabha Centre for Science Education (HBCSE) στο Mumbai, Ινδία, ο Georg Greve θα δώσει μία διάλεξη πάνω στο Ελεύθερο Λογισμικό και την επιστήμη.
Το Ελεύθερο Λογισμικό και η επιστήμη μοιράζονται κοινές ρίζες, και ωφελούν την κοινωνία με πολλούς παρόμοιους τρόπους. Στην ομιλία του, ο κ. Greve θα αναλύσει την έννοια του Ελεύθερου Λογισμικού και πώς σχετίζεται με τη διατήρηση της επιστημονικής μας βάσης ως κοινωνία. Ως ένα πρακτικό παράδειγμα αυτής της συνεργασίας, στην ομιλία θα δοθεί μία σύντομη εισαγωγή στο πρόγραμμα Επιστήμη, Εκπαίδευση και Μάθηση στην Ελευθερία, στο οποίο το Tata Institute of Fundamental Research του Homi Bhabha Centre for Science Education, έχει έναν κρίσιμο ρόλο. Η ομιλία θα κλείσει με μια επισκόπηση του πώς όλη αυτή η διαδικασία σχετίζεται με τις διεθνείς πολιτικές τάσεις της μονοπώλησης της γνώσης, και την πρωτοβουλία Πρόσβαση στη Γνώση.

Linuxwochen, Βιέννη, Αυστρία

31 May 2007

Η μεγαλύτερη εκδήλωση στη φετινή σειρά των Αυστριακών Linuxwochen θα λάβει χώρα από 31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου 2007 στο κτήριο Urania στη Βιέννη. Το FSFE θα είναι εκεί κατά τη διάρκεια όλης της εκδήλωσης με ένα περίπτερο για να ενημερώσει για τη δραστηριότητά του και για το Ελεύθερο Λογισμικό γενικά.
Στις 31 Μαΐου στις 17:00 ο Reinhard Müller θα δώσει μία ομιλία με τίτλο ''Ελεύθερο Λογισμικό για μια ελεύθερη κοινωνία''.
Η είσοδος για την εκδήλωση είναι ελεύθερη.  

LinuxTag 2007, Βερολίνο, Γερμανία

30 May – 02 June 2007

Το FSFE θα παρουσιαστεί με ένα περίπτερο στην LinuxTag 2007, η οποία διοργανώνεται στο Expo Center του Βερολίνου κάτω από το Funkturm. Το FSFE θα ενημερώνει τους επισκέπτες για διάφορες πτυχές του Ελεύθερου Λογισμικού, όπως την Ομάδα Εργασίας Ελευθερίας, τις πατέντες λογισμικού, το πρόγραμμα SELF, την GPLv3, ή για την Κοινότητα του FSFE. Επίσης είναι στο πρόγραμμα να πωληθούν μπλουζάκια από το FSFE και βιβλία για το Ελεύθερο Λογισμικό. Παρακαλούμε αξιοποιήστε την ευκαιρία για να ενημερωθείτε σχετικά με το Ελεύθερο Λογισμικό και το FSFE.  

Linuxwochen, Graz, Αυστρία

19 May 2007

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2007 στις 9:30, ο Reinhard Müller θα κάνει την εναρκτήρια ομιλία για την εκδήλωση Linuxwochen στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών "Johanneum" στο Graz.
Στις 11:00 δίνει άλλη μία ομιλία εκεί με τίτλο ''Ελεύθερο Λογισμικό για μια ελεύθερη κοινωνία''.
Ως μέρος της ίδιας εκδήλωσης, η δωδέκατη συνάντηση της Αυστριακής Κοινότητας θα γίνει στις 15:00. Ως συνήθως, όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το FSFE ή το Ελεύθερο Λογισμικό είναι προσκεκλημένοι σε αυτή τη συνάντηση.
Το FSFE έχει επίσης ένα περίπτερο στην εκδήλωση όπου ενημερώνει σχετικά με τη δραστηριότητά του και για το Ελεύθερο Λογισμικό γενικά.
Η είσοδος για την εκδήλωση είναι ελεύθερη.  

Συνέδριο eLiberatica στο Braşov

18 – 19 May 2007

Το Συνέδριο eLiberatica είναι η πιο σημαντική ρουμανική εκδήλωση σχετικά με το Ελεύθερο Λογισμικό. Θα γίνει στις 18 και 19 Μαΐου, στο Braşov, Ρουμανία, και διοργανώνεται απο το ROSI, έναν ρουμανικό σύλλογο που υποστηρίζει το Ελεύθερο Λογισμικό, και τον Agora Media, έναν ρουμανικό όμιλο μέσων ενημέρωσης. Ο σκοπός του eLiberatica είναι να γίνει κεντρικό σημείο προβολής του Ελεύθερου Λογισμικού στην Ρουμανία και να ενθαρρύνει την υιοθέτησή του από τις επιχειρήσεις μέσα από την οργάνωση κοινοτήτων. Το συνέδριο συνεπώς απευθύνεται σε προγραμματιστές, φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ανθρώπους των επιχειρήσεων. Ο Georg Greve θα μιλήσει για τα Ανοικτά Πρότυπα και τον ελεύθερο ανταγωνισμό.  

Πνευματικά δικαιώματα εναντίον Κοινοτήτων

17 May 2007

Την Πέμπτη 17 Μαΐου, το FSFE και ο οργανισμός Digifri Σουηδίας, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε μία διάλεξη του Richard Stallman με θέμα Πνευματικά δικαιώματα εναντίον Κοινοτήτων στην εποχή των Δινκτύων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Η διάλεξη θα γίνει στο Πανεπιστήμιο του Linköping, δωμάτιο C4 στις 17.00.

Ελεύθερο Λογισμικό και ακόμη πιο μακριά

16 May 2007

Την Τετάρτη 16 Μαΐου, το FSFE και το Πανεπιστήμιο του Göteborg, Σουηδία, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε μία διάλεξη του Richard Stallman για το Ελεύθερο Λογισμικό και ακόμη πιο μακριά: Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Χρήση του Λογισμικού και Άλλα Δημοσιευμένα Έργα. Ο Stallman θα μιλήσει για την ιστορία και τη φιλοσοφία του Κινήματος του Ελεύθερου Λογισμικού, θα αναπτύξει τους τρόπους με τους οποίους οι ιδέες του Ελεύθερου Λογισμικού επεκτείνονται ή όχι σε άλλα είδη δημοσιευμένων έργων και θα αναλύσει τι το Κόμμα των Πειρατών πρέπει να αλλάξει στο πρόγραμμά του για να αποφύγει αθέλητες αρνητικές επιπτώσεις στο πεδίο του λογισμικού.  

Linuxwochen, Eisenstadt, Αυστρία

12 May 2007

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2007 στις 13:45, ο Karin Kosina δίνει μία ομιλία με τίτλο ''Ελεύθερο Λογισμικό για ελεύθερους ανθρώπους'' ως τμήμα της εκδήλωσης Linuxwochen στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Eisenstadt. Η είσοδος είναι ελεύθερη.  

Πρώτο Ιταλικό Συνέδριο για το Ελεύθερο Λογισμικό

11 – 13 May 2007

Το FSFE θα είναι παρών στο πρώτο Ιταλικό Συνέδριο για το Ελεύθερο Λογισμικό, ένα συνέδριο που προτίθεται να εξετάσει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες στο Ελεύθερο Λογισμικό. Το συνέδριο επιδιώκει να γίνει το σημείο συνάντησης όλων των θεμάτων που αφορούν τη διάδοση και τη χρήση του Ελεύθερου Λογισμικού στην Ιταλία και διεθνώς ή να δεσμεύσει δημόσιους φορείς, πανεπιστήμια, προγραμματιστές, ερευνητές και θερμούς υποστηρικτές να το γνωρίσουν και να ξεκινήσουν συνεργασίες με προγράμματα. Το συνέδριο θα είναι ένα σημείο τομής για όλα τα θέματα σχετικά με το Ελεύθερο Λογισμικό στην Ιταλία και διεθνώς. Θα παρέχει ένα forum για δημόσιους φορείς, πανεπιστήμια, προγραμματιστές και ερευνητές για να δικτυωθούν, να συνεργαστούν και να ξεκινήσουν προγράμματα.
Αυτό θα είναι το πρώτο συνέδριο που εστιάζει στο Ελεύθερο Λογισμικό στην επιστήμη και διοργανώνεται από το Hacklab Cosenza σε συνεργασία με το FSFE και το Πανεπιστήμιο της Calabria.  

LibreMeeting 2007, Ισπανία

10 – 11 May 2007

Οι Georg Greve και Ciarán O'Riordan θα μιλήσουν στη Libremeeting 2007 --την 1η Διεθνή Συνάντηση Ελεύθερης Γνώσης της Μαδρίτης--. Ο Georg θα παρουσιάσει το FSFE ενώ η ομιλία του Ciarán θα είναι σχετική με την GPLv3. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον συνεργαζόμενο με εμάς οργανισμό Ίδρυμα Ελεύθερης Γνώσης.  

Μια επισκόπηση της αδειοδότησης Ελεύθερου Λογισμικού και η Ομάδα Εργασίας Ελευθερίας

07 May 2007

Τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2007 στις 19:30, ο Shane M. Coughlan δίνει μια εισαγωγή στην Αδειοδότηση Ελεύθερου Λογισμικού και την Ομάδα Εργασίας Ελευθερίας στο Restaurant ''Philipp'' στο Düsseldorf, Fürstenwall 120. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την τοπική ομάδα της Κοινότητας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Συνάντηση της Κοινότητας στη Βιέννη

27 April 2007

Η ενδέκατη συνάντηση της Αυστριακής Κοινότητας διεξάγεται στις 27 Απριλίου στη Βιέννη. Θα συναντηθούμε περίπου στις 18:00 στο Library Room του Metalab, Rathausstraße 6, πρώτο διαμέρισμα. Η ''επίσημη'' ημερήσια διάταξη θα αρχίσει στις 19:00.
Ως συνήθως, η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το FSFE ή το Ελεύθερο Λογισμικό. Αναμένουμε πολλές συμμετοχές με ενδιαφέρον!

Δεύτερο Ετήσιο Συνέδριο για την Πρόσβαση στη Γνώση

27 – 29 April 2007

Στις 27-29 Απριλίου 2007, το σαββατοκύριακο της Παγκόσμιας ''Ημέρας Πνευματικής Ιδιοκτησίας'', το πρόγραμμα Yale Information Society θα διοργανώσει το Δεύτερο Ετήσιο Συνέδριό του για την Πρόσβαση στη Γνώση (A2K). Το πρόγραμμα του συνεδρίου A2K εστιάζει στη βομηχανία των κινητών συσκευών, την Κοινωνία των Πολιτών, σε Κυβερνήσεις και Τεχνολόγους, σε θέματα σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ανθρώπινη ανάπτυξη και το δημόσιο ενδιαφέρον στο πεδίο της καινοτομίας και της πολιτικής πληροφοριών, καθώς επίσης και στην κατανόηση του θεωρητικού υπόβαθρου των ζητημάτων της πρόσβασης στη γνώση. Ο Georg Greve θα είναι παρών, για να υπερασπίσει το Ελεύθερο Λογισμικό και θα έχει το ρόλο του συντονιστή στον δημόσιο διάλογο με τους Τεχνολόγους Κινητών Συσκευών.  

Εισαγωγή στο Ελεύθερο Λογισμικό για τους φοιτητές του ETH Zürich

27 April 2007

Ο Shane Coughlan, συντονιστής της Ομάδας Εργασίας Ελευθερίας του FSFE, θα δώσει μία ομιλία με τίτλο 'Εισαγωγή στο Ελεύθερο Λογισμικό' στο ETH Zürich κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για φοιτητές ''Linux-Day V''. Ο Shane θα μιλήσει στις 13:15 την 27η Απριλίου στην αίθουσα ETH Zentrum HG E33.1.

Απόγευμα ελευθερίας στην ψηφιακή κοινωνία

04 April 2007

Στις 4 Απριλίου, στις 18:00, οι Georg Greve και Jonas Oberg θα δώσουν τρεις δημόσιες διαλέξεις. Ο Georg θα παρουσιάσει το FSFE και ζητήματα του Ελεύθερου Λογισμικού στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ο Jonas θα μιλήσει για το πρόγραμμα SELF. Αυτή η εκδήλωση θα γίνει στο Βελιγράδι, και θα είναι μία ευκαιρία συνάντησης για την κοινότητα του Ελεύθερου Λογισμικού στη Σερβία καθώς επίσης με όσους προέρχονται από την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και την Κροατία.

GPLv3: Βελτιώνοντας μία σπουδαία άδεια

01 April 2007

Την Κυριακή 1 Απριλίου, στις 17:00, στις Βρυξέλλες, ο Richard Stallman θα παρουσιάσει την τρέχουσα κατάσταση του συνολικού έργου για την ανανέωση της θεμελιώδους άδειας Ελεύθερου Λογισμικού: της GNU GPL. Αυτή θα είναι η πρώτη ομιλία του Stallman από την ανακοίνωση του προσχεδίου συζήτησης 3 - το προσχέδιο δημιουργήθηκε για να ανακόψει συμφωνίες πατεντών όπως εκεόνη των Novell+Microsoft. Αυτό το προσχέδιο επίσης έχει απλοποιηθεί και οι DRM (Διαχείριση Ψηφιακών Περιορισμών) και tivoisation διατυπώσεις έχουν επίσης τροποποιηθεί σημαντικά.  

Η έξυπνη κάρτα της Κοινότητας και η πρακτική χρήση της

28 March 2007

Η ομάδα της Κοινότητας στο Düsseldorf έχει προσκαλέσει τον κύριο δημιουργό του GnuPG's Werner Koch να μιλήσει για την έξυπνη κάρτα της Κοινότητας και την πρακτική χρήση της. Η εκδήλωση αρχίζει στις 28 Μαρτίου 2007 στις 19:00 στο ''Gaststätte Phillip'' στο Düsseldorf. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αν και δωρεές για το FSFE είναι βέβαια ευπρόσδεκτες.

Πρώτη συνάντηση της Φράγκικης Κοινότητας

24 March 2007

Η πρώτη συνάντηση της Φράγκικης Κοινότητας λαμβάνει χώρα στις 24 Μαρτίου 2007 στο Forchheim. Θα συναντηθούμε στις 16:00 στο εστιατόριο ''Roter Ochs''. Ο Jutta Horstmann θα μιλήσει για Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, ο Rainer Kersten από το γραφείο του FSFE θα δώσει κάποιες πληροφορίες για το FSFE και η συζήτηση που θα ακολουθήσει θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα :-).

Συνάντηση της Κοινότητας στη Βόννη

20 March 2007

Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση των μελών στην περιοχή της Βόννης και της Κολωνίας. Θα λάβει χώρα στις 2007-03-20, 7 η ώρα το απόγευμα (με ακαθόριστη την ώρα κλεισίματος) στο εστιατόριο/μπαρ Aktuell Nachrichtentreff.
Αν διαμένετε στην περιοχή, παρακαλώ εγγραφείτε στο νέο κατάλογο παραληπτών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Rheinland όπου η συζήτηση για διάφορα θέματα θα λάβει χώρα καθώς επίσης και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα για τα μέλη της περιοχής ''Rheinland''.
Αν θέλετε να έρθετε, παρακαλώ ενημερώστε με για να προγραμματίσω τις κρατήσεις.

Συνάντηση της Κοινότητας στη Βιέννη

16 March 2007

Η δέκατη συνάντηση της Αυστριακής Κοινότητας διεξάγεται στις 16 Μαρτίου στη Βιέννη. Θα συναντηθούμε περίπου στις 18:00 στο Library Room του Metalab, Rathausstraße 6, πρώτο διαμέρισμα. Η ''επίσημη'' ημερήσια διάταξη θα αρχίσει στις 19:00.
Ένα σημαντικό θέμα αυτή τη φορά είναι ο προγραμματισμός για τη συμμετοχή του FSFE στη φετινή σειρά εκδηλώσεων Linuxwochen στην Αυστρία.
Ως συνήθως, η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το FSFE ή το Ελεύθερο Λογισμικό. Αναμένουμε πολλές συμμετοχές με ενδιαφέρον!

"Trusted Computing" and DRM

28 February 2007

The Fellowship group in Düsseldorf has invited Marcus Brinkmann to speak about restricted trust in computer systems. The event starts on 28 February 2007 at 20:00 in the "Gaststätte Phillip" in Düsseldorf. Admittance is free, although donations for the FSFE are of course welcome.

"FOSDEM", Βρυξέλλες (Βέλγιο)

24 – 25 February 2007

Το FSFE θα παρακολουθήσει το FOSDEM 2007 το οποίο θα γίνει από 24 - 25 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες, Βέλγιο. Το FOSDEM είναι ένα Ευρωπαϊκό συνέδριο προγραμματιστών Ελεύθερου Λογισμικού που διοργανώνεται από εθελοντές.
Το FSFE θα δώσει το παρόν με ένα περίπτερο όπου οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τις πρόσφατες εκδηλώσεις, για το ίδιο το Ελεύθερο Λογισμικό και την Κοινότητα του FSFE. Ο Georg Greve, πρόεδρος του FSFE, θα κάνει το φετινό κλείσιμο με θέμα ''Πέρα από την GPLv3: Το Ελεύθερο Λογισμικό σήμερα και αύριο''. Ο Shane M. Coughlan θα δώσει μια Lightning ομιλία στο FOSDEM σχετικά με την αδειοδότηση του Ελεύθερου Λογισμικού και την Ομάδα Εργασίας Ελευθερίας. Ως συνήθως, θα πωλούνται και μπλουζάκια.
Η εκδήλωση προβάλλει την ευρεία χρήση του Ελεύθερου Λογισμικού, παρέχει στους προγραμματιστές και τις κοινότητες του Ελεύθερου Λογισμικού έναν χώρο συνάντησης, για να έρθουν σε επαφή με άλλα προγράμματα και να διαφημίσουν την ανάπτυξη και τα οφέλη των λύσεων Ελεύθερου Λογισμικού.
 

"WIPO Provisional Committee on Proposal Related to a WIPO Development Agenda (PCDA)--3rd Session, Geneva (Switzerland)

19 – 23 February 2007

Georg Greve, president of FSFE, has been invited to act as an observer at the third session of the Provisional Committee on Proposal Related to a WIPO Development Agenda (PCDA); he already participated to the 1st and the 2nd session. The meeting will be held in Geneva, from February 19th to 23rd, 2007.

Συνάντηση της Κοινότητας στη Βιέννη

19 February 2007

Η ένατη συνάντηση της Αυστριακής Κοινότητας διεξάγεται στις 19 Φεβρουαρίου (σημείωση: είναι τη Δευτέρα, όχι την Παρασκευή ως συνήθως) στη Βιέννη. Θα συναντηθούμε περίπου στις 18:00 στο Library Room του Metalab, Rathausstraße 6, πρώτο διαμέρισμα. Η ''επίσημη'' ημερήσια διάταξη θα αρχίσει στις 19:00.
Ως συνήθως, η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το FSFE ή το Ελεύθερο Λογισμικό. Αναμένουμε πολλές συμμετοχές με ενδιαφέρον!

"SkyCon", Λίμερικ (Ιρλανδία)

16 – 18 February 2007

Το FSFE θα εκπροσωπηθεί από τον Ciarán O'Riordan σε αυτό το συνέδριο επιστήμης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Το θέμα της ομιλίας του Ciarán θα είναι η GPLv3, η παρούσα κατάσταση και η εργασία στο μέλλον.  

Freedom Task Force to be represented at the LIFT conference, Geneva (Switzerland)

07 – 09 February 2007

Shane Coughlan, Freedom Task Force (FTF) coordinator, will attend the LIFT conference in Geneva, Switzerland. LIFT is a conference to explore the challenges and opportunities of technology in society. Shane will participate in the 'Legal issues and perspectives' workshop hosted by the Swiss lawfirm BCCC.

SELF in Mumbai, India

26 January – 14 February 2007

During the second leg of the SELF project, Homi Bhabha Centre for Science Education, TIFR will organise the second BOARD meeting in Mumbai, India. The issues that will be discussed are related to SELF Support Programme (SSP), Finances and budget, Expert groups, and other strategic plans. The week long meeting comprises of two days workshop sessions, three days board meeting, one day SELF conference and one day for a social event. George Greve and Jonas Oberg, president and vice president of the FSFE, will be part of the Legal Experts Group.  

Fellowship meeting in Vienna

19 January 2007

The eigth Austrian Fellowship meeting takes place on 19 January in Vienna. We meet around 18:00 in the Library Room at the Metalab, Rathausstraße 6, first district. The "official" agenda will start at 19:00.
As usual, this invitation addresses to all people interested in FSFE or Free Software. We are looking forward to many attendants!