Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

The Free Software Foundation Europe at conferences, events and booths

Since its foundation in 2001, we have achieved many things. The FSFE has participated in numerous events and conferences, where the activities of the FSFE were presented in talks and workshops by dedicated volunteers or staff members. Read all about these events, conferences, and booths here: