Vrije Software als Sociale innovatie

Londen, 2 november 2007

hier inschrijven voor het evenement »

Het evenement

Vrije Software is een uniek sociaal vernieuwend project dat dankzij haar vrijheden - in gebruik, voor studie, om aan te passen en te verdelen - helpt bij de creatie van een sterke, duurzame en inclusieve informatiemaatschappij. Enkele van de populaire Vrije Software toepassingen zijn de Firefox webbrowser, de Wordpress blogengine en de Juice podcastontvanger. De filosofie achter Vrije Software heeft ook nieuwe sociale projecten geïnspireerd zoals Wikipedia, Creative Commons en Open Acces.

De Free Software Foundation Europe en M6-IT willen u op 2 november graag uitnodigen op een eendaags evenement in The Hub in Londen. Het evenement wil mensen kennis laten maken met Vrije Software en geeft hen de kans om wat praktijkgerichte ervaring op te doen met de technologie. Het wordt georganiseerd in het kader van het het STACS-project.

De plaatsen zijn beperkt. Mensen met weinig of geen ervaring met Vrije Software en diegenen die kunnen helpen met het beter bekend maken van Vrije Software in hun vakgebied of in hun regio krijgen voorrang.

Wij begrijpen dat niet iedereen in staat is om de kosten voor een deelname aan dit evenement te dragen en zijn bereid om tussen te komen in de reis- en verblijfskosten. Wij nodigen u uit om ten laatste tegen 19 oktober een inschrijvingsformulier in te vullen. De geselecteerde personen zullen op 22 oktober verwittigd worden.

De accomodatie

The Hub is een kweekplaats voor sociale vernieuwing. Het is een plaats waar mensen samenkomen, van elkaar leren en samen proberen om de zaken vooruit te helpen. De Hub in Londen is gevestigd in de Torrens Street 5, heel dicht bij het metrostation Angel van de Noordelijke ondergrondse lijn.

Schema

Donderdag 1 november
20.00 gezamenlijk diner
Vrijdag 2 november
09.00 Vrije Software als sociale innovatie
10.30 Koffiepauze
11.00 NGO's bevoorraden met Vrije Software
12.30 Lunch
14.00 Met Vrije Software aan de slag
16.00 Koffiepauze
16.30 Verder werken met Vrije Software
18.00 Sociaal evenement en dinner

Inschrijven

U kan hier inschrijven »