SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Podcast

SFP#2 over KDE met Lydia Pintscher

op:

We zijn terug met de tweede aflevering van onze Software Freedom Podcast! Eens per maand praten we met mensen die inspirerende ideeën hebben over softwarevrijheid. In deze aflevering praten we met Lydia Pintscher van KDE over de ontwikkeling van de KDE-gemeenschap, de verschillende KDE-projecten en de problemen die zij de komende twee jaren zullen aanpakken.

Bij het plannen van deze tweede aflevering van de Software Freedom Podcast wilden we graag iemand uit de Vrije Softwaregemeenschap uitnodigen. We dachten dat Lydia, als de huidige vice-voorzitter van KDE, de perfecte persoon zou zijn om onze tweede aflevering bij te wonen. Dit geeft ons de kans om u kennis te laten maken met de prachtige KDE-gemeenschap en al haar verschillende projecten. In deze aflevering praten we over hoe Lydia haar dagelijkse baan in evenwicht brengt met de vrijwilligersfunctie van vice-voorzitter van KDE. We bespreken ook enkele bredere onderwerpen zoals de ontwikkeling van de KDE-gemeenschap, de verschillende projecten waar ze aan werken en de toekomstperspectieven van deze projecten.

Lees meer:

Als u deze aflevering leuk vond en ons voortdurende werk voor softwarevrijheid wilt steunen, help ons dan alstublieft met een donatie.