empowering users
to control technology

Deze vertaling zou achterhaald kunnen zijn ten opzichte van originele tekst. Help ons alstublieft bij het vertalen van deze en andere pagina's op fsfe.org zodat mensen onze boodschap in hun moedertaal kunnen lezen.

Team

Heiki “Repentinus” Lõhmus

Repentinus raakte in 2011 betrokken bij FSFE als vertaler. Zijn focus is in de loop van de tijd verschoven naar website management, de Fellowship en onze campagnes.

Zijn werk aan de verschillende FSFE-websites heeft zich geconcentreerd op vertaalbaarheid. Hij heeft gewerkt aan het zowel zoveel mogelijk inhoud op de FSFE-websites zo vertaalbaar mogelijk te maken alswel het aan vertalers bieden van de gereedschappen die zij nodig hebben om hun werk te kunnen doen - en dat is zijn laatste en huidige prioriteit.

In maart 2013 werd Repentinus verkozen tot Fellowship Vertegenwoordiger voor de komende twee jaren. Als vertegenwoordiger van de Fellowship heeft Repentinus gewerkt aan het verbeteren van de infrastructuur voor de Fellows en heeft hij hen aangemoedigd om meer betrokken te raken bij onze aangelegenheden.

Verder heeft hij, als deel van zijn taken als Fellowship Vertegenwoordiger, evenementen bezocht die zijn georganiseerd door onze lokale groepen; vanwege de Europese geografie is dit tot nu toe beperkt tot lokale groepen binnen het Verenigd Koninkrijk, waar Repentinus op dit moment luchtvaart-engineering studeert aan de Universiteit van Glasgow.

Ten aanzien van onze campagnes is Repentinus verantwoordelijk geweest voor het contact maken met publieke instellingen in zijn land van herkomst, Estland, als deel van onze Vrije Software PDF-lezerscampagne. Daarbij heeft hij antwoorden gegeven op veel van de vragen die we over de campagne hebben ontvangen.

Hij is ook betrokken geraakt bij verschillende andere activiteiten die hij interessant of van voordeel vindt voor onze Fellows of gebruikers in het algemeen. Hij is altijd blij met de mogelijkheid om te horen van onze Fellows, vrijwilligers of potentiële vrijwilligers, dus schrijf een keer aan hem!

Contact

Tartu, Estland (zomer)
Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk (rest van het jaar)
E-mail: repentinus (at) fsfe (dot) org
XMPP: repentinus (at) jabber (dot) fsfe (dot) org
GnuPG: 0x91349DD8
Weblog: Insights, Ramblings, Dreams, Action, Freedom, Liberty – Me