Uw geld, uw code, Softwarevrijheid! Steun ons werk en help ons om van Vrije Software de standaard voor de publieke sector te maken!

FSFE 15 jaren badge

FSFE's 15de verjaardag!

Sinds de oprichting in 2001 hebben we veel bereikt. De FSFE is instrumenteel geweest in een succesvolle mededingingszaak tegen een groot softwarebedrijf dat van plan was om de markt voor thuiscomputers te domineren; we hebben het voor elkaar gekregen dat softwarepatenten niet afdwingbaar bleven in Europa waarmee we een onafwendbare apocalyps voor kleine en middelgrote technologiebedrijven wisten te voorkomen; en we hebben samen met gpl-violations.org gewerkt aan het verdedigbaar maken van vrije licenties in Duitse gerechtshoven, waarmee we baanbrekende precedenten hebben geschept voor de hele EU. U kan meer over ons werk te weten komen door een bezoek aan FSFE's tijdlijn.


Dus voelen we de noodzaak om dit te vieren. Daartoe hebben we een "Maak kennis met uw lokale Vrije Softwareheld" bewustmakingscampagne. Het idee is om leden van de gemeenschap in aanraking te laten komen met de pers in de regio waar u woont. Lokale helden kunnen aan journalisten uitleggen hoe de Vrije Softwaregemeenschap van invloed is op de mensen om u heen, wat de voordelen zijn voor het onderwijs, het gezondheidssysteem, de lokale economie en het leven van de burgers in het algemeen. Als u een journalist, blogger, vlogger, podcaster of privépersoon bent die ons in contact kan brengen met media groot of klein, neemt u dan contact met ons op en we zullen u duidelijk maken wie uw lokale helden zijn en hoe u ze kan ontmoeten.

Het thema van onze vijftiende verjaardag wordt ook prominent uitgelicht op onze Top in 2016. We houden deze top van 2 tot 4 september dit jaar in Berlijn en we zien graag dat u komt. We hebben een lijst met eersteklas sprekers en we besteden aandacht aan alle dringende onderwerpen betreffende Vrije Software in Europa en over de hele wereld. Dus reserveer uw plaats door u aan te melden op onze registratiepagina.

Maar waarschijnlijk is het worden van Fellow het belangrijkste dat u kan doen om dit voor ons een belangrijk jaar te maken. Als u ons direct wilt steunen en deel uit wil maken van de FSFE meld u zich dan alstublieft nu aan als duurzaam lid. Er zijn geen vaststaande lidmaatschapsgelden, u kan het aanpassen aan wat voor u gemakkelijk is en wat u ook kiest, het zal ons helpen om software vrij te houden.

Dus word een duurzaam lid, vertel het verder en kom naar ons evenement! Waar u ook voor kiest, het zal ons helpen om gebruikers in staat te stellen om zelf de controle over technologie te krijgen.