SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Vrije Softwareonderzoek en de civiele maatschappij

Belgrado, 4 december 2007

Het evenement

De Free Software Foudation Europe wil u graag uitnodigen op een workshop in het kader van het STACS-project (FP6-2005-Science-and-Society-19-044597). Het STACS-project gaat op zoek naar mogelijke gemeenschappelijke onderzoeksprojecten voor de civiele gemeenschap en openbare onderzoeksinstellingen. Deze workshop is een stap in dat proces en moet een broedplaats zijn voor nieuwe ideeën en mogelijkheden voor samenwerking in onderzoek.

De organisatoren van deze workshop, die plaatsvindt op 4 december 2007 in Belgrado, hopen dat er minstens twee verschillende projecten besproken zullen worden die een onmiddellijke doorstart kunnen maken na de vergadering. Aangezien de plaatsen beperkt zijn vragen wij om u in te schrijven voor de workshop. Als u geselecteerd wordt voor deelname zal het STACS-project een aanbod doen om bij te dragen aan uw reis- en verblijfskosten.

Als u lid bent van een organisatie uit de civiele maatschappij of een onderzoeker bent die werkt aan Vrije Software of aan zaken die daarmee gerelateerd zijn, dan is uw inschrijving meer dan welkom. U krijgt de kans om in naam van uw organisatie mee vorm te geven aan onderzoeksprojecten die u aanbelangen.

De accomodatie

De workshop zal plaatvinden in Hotel M Best Western op de Bulevard Oslobodenja 56a, Belgrado. Aangezien het organisatorisch het makkelijkst is, worden de deelnemers uitgenodigd om ook in dit hotel te verblijven. Vervoer van en naar het hotel wordt voorzien.

Schema

Dinsdag 4 december
14.00 Voorstelling van STACS
14.15 Mogelijkheden voor onderzoek naar Vrije Software Free Software
15.00 Resultaten van pre-workshop oefeningen
15.15 Break-out sessies (verschillende onderzoeksonderwerpen)
16.30 koffie/thee break
17.00 Resultaten van de sessies
17.45 Bekijken van voorstellen voor onderzoeksprojecten
18.30 Conclusies
18.45 Feedback van de deelnemers
19.00 Diner en samenkomst.

Inschrijven voor deelname

Hier kan u zich aanmelden »