Kondig uw FSFE-gemeenschapsevenement aan

Use the form below to announce every event that is related to a FSFE activity. If it's a meeting or a talk, if it's a booth in the streets or a radio podcast: Let the community and the world know what's happening.

Uw persoonlijke informatie zal nooit worden gedeeld of verkocht. Het wordt alleen gebruikt om contact met u op te nemen als er wedervragen of problemen zijn.

Maak alstublieft in het kort duidelijk waar uw evenement over gaat, hoe men eraan kan deelnemen en wat deelnemers kunnen verwachten. Als u uv evenement in een andere taal dan Engels registreert, overweeg dan alstublieft om ook een Engelse versie toe te voegen zodat u er zeker van kunt zijn dat wij het begrijpen. Wees u er alstublieft ook van bewust dat (vanwege technische redenen) we alleen Engelse evenementen vermelden op onze voorpagina fsfe.org - elke andere taal zal alleen zichtbaar zijn op fsfe.org/events.

* = required fields

Na het invullen van het formulier en het bevestigen met de "Voeg evenement toe"-knop zal er een xml-bestand worden gegenereerd en aan ons worden verzonden. Als het wordt goedgekeurd zal uw evenement binnen 48 uur worden toegevoegd zodat het verschijnt op fsfe.org en/of op fsfe.org/events. Wees u ervan bewust dat we alleen FSFE en aan de FSFE-gemeenschap gerelateerde evenementen promoten en dus geen andere gevarieerde Vrije Software-activiteiten (ja, zonder uitzonderingen - hoe belangrijk zik ook mogen zijn).

Wees u ervan bewust dat op alle FSFE-evenementen onze gedragsregels van toepassing zijn, die vriendelijk aan alle deelnemers vragen om excellent naar elkaar te zijn. Kondig uw evenement alstublieft niet aan als FSFE-evenement als u niet van plant bent onze gedragsregels te implementeren.