Deze vertaling zou achterhaald kunnen zijn ten opzichte van originele tekst. Help ons alstublieft bij het vertalen van deze en andere pagina's op fsfe.org zodat mensen onze boodschap in hun moedertaal kunnen lezen.

Kondig uw FSFE-gemeenschapsevenement aan

Gebruik het formulier hieronder om ieder evenement dat is gerelateerd aan een FSFE-activiteit aan te kondigen. Of het nu een ontmoeting, een lezing, een kraam op straat of een radio-podcast is: laat de gemeenschap en de wereld weten wat er gebeurt.

Uw persoonlijke informatie zal nooit worden gedeeld of verkocht. Het wordt alleen gebruikt om contact met u op te nemen als er vragen of problemen zijn.

Maak alstublieft de taal duidelijk van de tekst die u zult invoegen in de titel en beschrijving. Dit zal ons team helpen bij het snel en foutloos uploaden van uw evenement. Mocht u een vertaling van uw evenement (hetgeen fantastisch zou zijn!) zou willen aanleveren maak daar dan alstublieft een aparte evenementregistratie van. Dank u!

Leg alstublieft in het kort uit waar uw evenement over gaat, hoe men deel kan nemen en wan deelnemers kunnen verwachten. Als u uw evenement in een andere taal dan Engels registreert, overweeg dan alstublieft om ook een Engelse versie te uploaden om er zeker van te zijn dat we het begrijpen. Wees er alstublieft bewust van dat we (vanwege technische redenen) alleen Engelstalige evenementen tonen op onze voorpagina fsfe.org - elke andere taal zal alleen zichtbaar zijn op fsfe.org/events.

*

* = required fields

Na het invullen van het formulier en het bevestigen met de "Voeg een evenement toe"-knop zal er een xml-bestand worden gegenereerd en aan ons worden verzonden. Na goedkeuring zal uw evenement binnen 48 uur worden geüpload zodat het verschijnt op fsfe.org en/of op fsfe.org/events. Wees u ervan bewust dat we alleen FSFE- en aan de FSFE-gemeenschap gerelateerde evenementen promoten en dus geen andere Vrije Software-activiteiten (ja, zonder uitzonderingen; hoe belangrijk ze ook mogen zijn).

Wees u ervan bewust dat op alle FSFE-evenementen onze gedragscode van toepassing is, die aan alle deelnemers vriendelijk vraagt om excellent naar elkaar te zijn. Kondig uw evenement alstublieft niet aan als FSFE-evenement als u niet van plan bent onze gedragscode te implementeren.