Nieuws

AV 2009: vergadering van het Spaanse team & sociaal evenement

op:

Het Spaanse FSFE team nodigt iedereen die geïnteresseerd is in Vrije Software uit op haar vergadering. Het is de bedoeling om een agenda samen te stellen voor de volgende maanden. De vergadering wordt gelijktijdig met Algemene Vergadering van de FSFE georganiseerd in Residencia La Cristalera vlakbij Miraflores de la Sierra, Madrid. Na de vergadering wordt er een sociaal evenement georganiseerd waar u verschillende leden van FSFE's uitvoerend team en leden van de Algemene Vergadering kan ontmoeten. Dit jaar organiseren deze personen de jaarlijkse vergadering voor het bespreken van FSFE's strategie voor het komende jaar in Miraflores de la Sierra, Madrid.

De laatste tijd hebben enkele gebeurtenissen in Spanje, die verband hielden met Vrije Software, ervoor gezorgd dat er ook in de media aandacht was voor Vrije Software. Volgens het Spaanse team is het nu dan ook het ideale moment om haar acties uit te breiden. We hebben een aantal projecten en evenementen in de steiger staan die in november officieel worden voorgesteld door de FSFE en haar Spaans team.

Op 20 juni organiseren we een evenement, gelijktijdig met de Algemene Vergadering 2009 van de FSFE, om nieuwe leden aan te trekken die het bestaande team kunnen versterken.

Het Spaanse team zal er haar doelen, procedures en agenda voorstellen. Daarna volgt een open discussie over een verdere invulling van de plannen. Deze vergadering staat open voor iedereen die wil helpen om software in Spanje en Europa een vrijere toekomst te geven.

Na de vergadering worden de aanwezigen uitgenodigd voor het sociaal evenement in La Cristalera's. Een uitgelezen kans om elkaar beter te leren kennen en verder na te denken over Vrije Software. we hopen dat het een onderhoudende avond wordt met vrienden en Fellows.

Vergadering van het Spaanse FSFE team in Miraflores, Madrid, 20 juni

Ontvangst 16:30 h.
voorstelling van het Spaanse FSFE team 17:00 h.
Open discussie 18:00 h.
Sociaal evenement met leden van de AV 20:00 h.