SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Nieuws

Maak deel uit van FSFE's gemeenschapsontmoeting van dit jaar

op:
Geschreven door Bonnie Mehring

Over minder dan 2 maanden vindt de jaarlijkse gemeenschapsontmoeting van de FSFE plaats: van 15 tot 17 november op SFScon in Bolzano (Italië). Er zullen inspirerende gesprekken plaatsvinden, zowel vanuit de FSFE-gemeenschap als vanuit SFScon en er zullen vele sociale bijeenkomsten zijn. Het maakt niet uit of u een oude vrijwilliger bent of dat u nog nooit van ons gehoord heeft: iedereen die geïnteresseerd is in de FSFE is welkom om deel te nemen.

De FSFE-gemeenschapsontmoeting 2019

De FSFE-gemeenschapsbijeenkomst gaat evenzeer over het elkaar leren kennen als over het leren van elkaar. Voor meer informatie kunt u ons schema met de onderwerpen, de locatie en praktische informatie vinden op onze wiki-pagina. De pagina zal u helpen bij de voorbereiding van uw reis en zal voortdurend worden bijgewerkt. Vergeet niet om vooraf te reserveren omdat we veel bezoekers verwachten.

Leden van de gemeenschap op de FSFE gemeenschapsontmoeting op RMLL 2018

We beginnen op vrijdag 15 november wanneer we u uitnodigen om deel te nemen aan SFScon. Vergeet niet dat registratie verplicht is, maar wel gratis. SFScon is een van Europa's meest gevestigde jaarlijkse conferenties over Vrije Software met verschillende tracks die parallel lopen. Op deze vrijdag zullen enkele FSFE-bijdragers lezingen geven over verschillende zaken.

Op zaterdagochtend 16 november zal de FSFE een volledig en eigen track organiseren om de stand van zaken van Vrije Software op het gebied van lopende zaken zoals Vrije Softwarelicenties en de rol van Vrije Software in de Europese politiek weer te geven. We zullen ook interessante updates delen over onze campagnes die de rol en implementatie van de Vrije Software promoten en hoe we kunstmatige intelligentie terug in de handen van de mensen kunnen leggen, over de duurzame aspecten van Vrije Software en relevante bedrijfsmodellen.

De zaterdagmiddag zal dan exclusief gewijd zijn aan onze gemeenschap, met presentaties van de Italiaanse groep en interessante inzichten en verhalen uit onze campagnes en interactieve sessies. Dus als u geïnteresseerd bent om de mensen en verhalen achter de FSFE te leren kennen dan bent u meer dan welkom om u bij ons en onze gemeenschap in Bolzano te voegen.

Het hele evenement gaat gepaard met diverse sociale activiteiten en op zondag verwelkomen wij u allen om samen met ons te gaan wandelen en wat tijd door te brengen met het verkennen van de omgeving.

Mocht u vragen hebben of gewoon contact met ons willen opnemen dan kunt u een email naar ons sturen: contact@fsfe.org. Aarzel alstublieft niet om te vragen. We kijken ernaar uit om u en alle leden van de FSFE-gemeenschap te ontmoeten in Bolzano!

P.S.: Als u onze gemeenschapsontmoeting niet kunt bijwonen dan zijn er andere manieren om bij te dragen en u aan te sluiten bij de gelederen van de vrijheidsstrijders..