SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Nieuws

Minder dan een week tot “I Love Free Software Day” 2024!

op:

Op 14 februari komen Vrije Softwaregemeenschappen over de hele wereld bijeen om ontwikkelaars, beheerders en bijdragers van Vrije Softwareprojecten te vieren. Neem deel aan een van de vele evenementen in Europa waarop deze dag wordt gevierd!

Samenvoeging van afbeeldingen van de viering van vorig jaar en een geschreven “I Love Free Software Day 2024”

Binnen minder dan een week zullen vele Vrije Software-enthousiastelingen van over de hele wereld bijeen komen voor het vieren van “I Love Free Software Day”, een gebeurtenis om dankbaarheid en waardering voor zij die van Vrije Software een realiteit maken te delen. Dit jaar gaat de aandacht van de viering uit naar toekomstige generaties, dus noemen we het “I Love Free Software Day 2024: De toekomst smeden met Vrije Software”! In Italië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Denemarken, Zwitserland en Nederland zullen lokale FSFE-groepen en andere gemeenschappen en enthousiastelingen deze dag speciaal maken.

In Bergamo (Italië), met Kenobit en Dario!

Folder voor “I Love Free Software Day” 2024 in Bergamo

Dit jaar vindt er een erg groot evenement plaats in Bergamo (Italië): samen met Linux-gebruikersgroep Bergamo (BgLUG) organiseren we een werkgroep en discussie over de cruciale relevantie van Vrije Software voor muziekproductie. Onze gastheer van de avond is Kenobit, een chiptune muziekproducent, Fediverse-beheerder en uitzonderlijk creatieve geest! Voor “I Love Free Software Day” is hij de gastheer van een werkgroep over het gebruik van Vrije Software voor de productie van muziek. De aandacht van “I Love Free Software Day” van dit jaar gaat uit naar de volgende generatie Vrije Software-enthousiastelingen. Kenobit is een bekende DJ in Italië en veel jonge mensen kunnen zich verbinden met zijn muziek. Bovendien neemt FSFE’s projectmanager Dario Presutti deel om het gesprek te leiden. Het evenement in Bergamo begint om 18:00 (CET) in Spazio Polaresco. Iedereen is welkom. Kom en neem deel aan de BgLUG voor een avond vol Vrije Software!

Maakt u zich geen zorgen als u niet in de regio Milaan/Bergamo bent! Mensen komen op zoveel plaatsen bijeen dat u waarschijnlijk een evenement in uw regio kunt vinden!

Andere bijeenkomsten in Europa!

In Italië gebruikt de Linux-gebruikersgroep Bolzano “I Love Free Software Day” als kans om een serie wekelijkse bijeenkomsten te starten: de “Vrije Software Woensdagen”! Bekijk hun website om meer te leren. In Bologna gebruikt de Tech Werkers Coalitie Italië deze dag om de “Free Software Syndicates”-studiegroep te starten!

Een groep mensen draagt leuke brillen en laten “I Love Free Software” fan-artikelen zien

In het Verenigd Koninkrijk is de lokale FSFE-groep Potteries (Staffordshire) van plan om een gezellige en uitnodigende avond te organiseren in het KPA Clubhouse. Doe met hen mee om een geweldige tijd te hebben!

Bent u in de buurt van Wiesbaden (Duitsland)? Doe dan mee met de lokale Chaos Computer Club voor een serie korte presentaties en een afsluitende ronde tafel. In Berlijn komt de lokale FSFE-groep bijeen in xHain, om ideeën en liefde over Vrije Software-projecten te delen en samen een geweldige tijd te hebben.

In Spanje organiseren twee lokale groepen een evenement. Er zal een ontmoeting zijn in Barcelona, met een leuke introductie voor Vrije Software. Tegelijk wordt in de lokale Makespace in Madrid een bijeenkomst georganiseerd.

De Deense vrienden van FSFE komen bijeen in Aarhus. In Zwitserland, komt de lokale FSFE-groep bijeen in Zürich.

‘Dank u wel’-postkaarten op een tafel

Verspreid de boodschap, deel de liefde!

Kunt u niet deelnemen aan een persoonlijke viering? Laat dit u niet weerhouden om de liefde te delen en “Dank u wel” te zeggen tegen Vrije Software-ontwikkelaars en -bijdragers! Hier zijn enkele mogelijkheden:

Alle andere informatie is te vinden op de “I Love Free Software”-pagina. Voel u vrij om contact op te nemen via contact@fsfe.org als u vragen heeft. We hopen u snel te zien!