SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Podcast

SFP#4 over REUSE met Carmen Bianca Bakker

op:

In de maandelijkse Software Freedom Podcast praten we met mensen die inspirerende ideeën hebben over softwarevrijheid. In deze aflevering praten we met Carmen Bianca Bakker over het REUSE-project. Hiermee gaan we in op het erg brede onderwerp softwarelicenties, de problemen die daarmee verbonden zijn en die REUSE met drie eenvoudige stappen kan oplossen.

Met de eerste aflevering van 2020 en de vierde aflevering van de Software Freedom Podcast hebben we ons gericht op het brede en soms ingewikkelde onderwerp softwarelicenties. Hiervoor hebben we Carmen Bianca Bakker uitgenodigd, die samen met Max Mehl aan het REUSE-project werkt. Het REUSE-project helpt bij de licenties van software door het invoegen van licenties voor zowel mensen als machines gemakkelijk te maken. Samen met Carmen gingen we in discussie over de problemen die te maken hebben met licenties en praten we over het REUSE-gereedschap en de volgende stappen in haar ontwikkeling.

Lees meer:

Als u deze aflevering leuk vond en u ons voortdurende werk voor softwarevrijheid wil steunen, help ons dan alstublieft met een donatie.