Podcast

SFP#8: Hoe vertel ik mijn moeder dat Vrije Software geld kan kosten?

op:

In deze aflevering van de Software Freedom Podcast praten Bonnie Mehring en Matthias Kirschner over de financiële kosten van Vrije Software. Aan de hand van het voorbeeld van een conversatie die Bonnie met haar moeder voerde ontdekken beiden verschillende manieren om Vrije Software aan de wereld uit te leggen en hoe antwoord te hebben op veelgestelde vragen en misverstanden over softwarevrijheid.

Voor deze aflevering praten we over waarom Vrije Software geld kan kosten. Bonnie Mehring en Matthias Kirschner gaan in discussie over deze onderwerpen: Hoe kan ik voor Vrije Software betalen en waarom is het belangrijk om te betalen en daarmee Vrije Software te steunen? Wat zijn de verschillende modellen om met Vrije Software geld te verdienen en wat is het verschil tussen geld verdienen als individu en als bedrijf? Gedurende deze conversatie leggen beiden het concept van Vrije Software uit en praten zij over enkele van de meest gestelde vragen. Dit is de perfecte aflevering om aan uw geliefden uit te leggen wat Vrije Software is.

Lees meer:

Als u deze aflevering leuk vond en ons voortdurende werk voor softwarevrijheid wil steunen, help ons dan alstublieft met een donatie.