"DMA's interoperability is against fundamental rights" claims Apple. The FSFE disagrees. If you also think interoperability is key for software freedom, support us!

Nieuws

De FSFE organiseert de tweede Vrije Softwareworkshop over licenties en wetgeving

op:

De Free Software Foundation Europe (FSFE) maakt vandaag bekend dat de tweede Europese Vrije Softwareworkshop over licenties en wetgeving georganiseerd zal worden op 23 en 24 april 2009 in hotel Okura, Amsterdam, Nederland. Tijdens deze conferentie zal gediscussieerd kunnen worden over supply chain beheer, licentiebeheer, communiceren met de gemeenschappen en andere juridische aspecten van de groeiende Vrije Softwaremarkt in Europa.

De Europese workshop over licenties en wetgeving wordt in de eerste plaats georganiseerd voor de leden van het Europees Juridisch Netwerk, een privaat, niet-partijgebonden netwerk van 185 Vrije Softwarespecialisten uit 27 landen en 4 continenten dat kan bestaan dankzij de de FSFE. De plaatsen voor dit evenenemt zijn beperkt en personen die geen lid zijn van het netwerk kunnen alleen op uitnodiging deelnemen. Projecten en bedrijven die willen deelnemen kunnen best contact opnemen met de FTF via contact@fsfe.org.

De Europese workshop over licenties en wetgeving wordt gesteund door Bender von Haller Dragsted, Blackduck, Canonical, HP en Mozilla.

Dit evenement is een organisatie van FSFE's Freedom Tast Force (FTF). De FTF is opgericht om personen, projecten en bedrijven beter bekend te maken met Vrije Softwarelicenties en de mogelijkheden die ze bieden. De FTF werkt nauw samen met gpl-violations.org om licentieovertredingen in de Europese regio aan te pakken. Het introduceren van goede praktijken in de industrie is een belangrijke doelstelling van de FTF.

Als u meer informatie wil over de FTf of deze Europese workshop, neem dan contact op met de FTF:

De Freedom Task Force

De Freedom Task Force is een project van de Free Software Foundation Europe om mensen te helpen Vrije Softwarelicenties en de mogelijkheden die ze bieden beter te begrijpen. Wij geven opleidingen, bieden ondersteuning en beheren de juridische aspecten van de FSFE. Onze doelen zijn het delen van kennis over Vrije Softwarewetgeving, de belangen van Vrije Softwareprojecten veilig stellen, specialisten in deze materie samenbrengen en organisaties met gelijklopende doelen ondersteunen. Wij geloven in een positieve, opbouwende dialoog met een duurzame langetermijnvisie voor Vrije Software.

De FTF homepage vindt u op https://fsfe.org/ftf

e-mail: contact@fsfe.org

telefoon:

Woordvoerder: Shane Coughlan, FTF Coördinator, FSFE extensie: 408

De Free Software Foundation Europe

De Free Software Foundation Europe (FSFE) is een niet-gouvernementele, non-profit organisatie die actief is in verschillende Europese landen en betrokken is bij veel globale activiteiten. De toegang tot software bepaalt je kansen in de digitale samenleving. Om iedereen gelijke kansen te geven in het informatietijdperk en om tevens een vrije concurrentie mogelijk te houden, werkt de FSFE aan de vooruitgang en de promotie van Vrije Software gedefiniëerd met de vrijheden om de software te gebruiken, te bestuderen, te verbeteren en te kopiëren. De FSFE werd opgericht in 2001 om het bewustzijn voor deze zaken te vergroten, om Vrije Software politiek en juridisch veilig te stellen en om mensen te ondersteunen bij het ontwikkelen van Vrije Software.

U vindt meer informatie over het werk van de FSFE via https://fsfe.org/.

Contact

Coördinaten van de FSFE.