Free Software Foundation Europe

Nieuws

FSFE is hiring: Fundraising Manager

09 January 2019

We are looking for a Fundraising Manager to support our work to empower people to control technology. The person will work 35 hours per week with our team in the Berlin office, being in charge of the FSFE's individual and corporate fundraising.

De FSFE heeft uw steun nodig bij het verspreiden van softwarevrijheid in Europa!

05 December 2018

Sinds 2001 stelt de Free Software Foundation Europe softwaregebruikers in staat om controle uit te oefenen over de technologie die vandaag de dag zo diep met onze levens is verweven. Als organisatie zonder winstoogmerk wordt ons werk gesteund door de voortdurende en genereuze bijdragen van onze supporters. Van publiekscampagnes tot beleidsmonitoring, van het verwijderen van juridische barrieres tot het helpen van organisaties bij het begrijpen hoe software bijdraagt aan vrijheid, transparantie en zelfbeschikking: onze supporters hebben ons geholpen om ons werk te financieren.

Jaarverslag van de Free Software Foundation Europe 2018

05 November 2018

"Softwarevrijheid in Europa" is het jaarverslag van de Free Software Foundation Europe (FSFE). In één document geeft het u een overzicht van belangrijke dingen die de FSFE de afgelopen 12 maanden heeft gedaan en bereikt. In het rapport van 2018 leest u over onze verkiezingscampagnes, onze input over de hervorming van het auteursrecht in de Europese Unie en over onze succesvolle aanpak in het eisen van publiek gefinancierde software die openbaar gemaakt wordt onder een Vrije Softwarelicentie. U krijgt ook inzicht in de evenementen die we (mede)georganiseerd hebben en over onze gemeenschap en groepen die ons geholpen hebben met deze prestaties. Tot slot zullen we een aantal cijfers tonen die laten zien op welke middelen we hebben gerekend en een vooruitblik geven voor het komende jaar.

Oproep voor sessies voor FSFE's assemblee op 35C3

24 October 2018

In het kader van het 35ste Chaos Communication Congress dat van 27 tot 30 december in Leipzig plaatsvindt, is de FSFE graag weer gastheer van een assemblee, die als informatiestand en ontmoetingspunt voor onze vrienden en alle vrienden van Vrije Software fungeert. Net als in vorige edities bieden we aandacht en een podium voor zelf georganiseerde sessies door en voor onze gemeenschap en dit is onze oproep tot deelname.

Steun de FSFE

Word supporter zodat u ons in staat stelt om ons werk te doen en onze financiële zelfstandigheid zekerstelt.

Word supporter

Nieuwsbrief

Lees het archief

Evenementen

FOSDEM 2019, Brussel, Belgie

02 to 03 February 2019

Europa's grootste Vrije Software-conferentie FOSDEM vindt plaats op 2 en 3 februari op Campus Solbosch van de Vrije Universiteit Brussel (ULB). Toegang is gratis.
Zoals gewoonlijk is FSFE met een kraam aanwezig en presenteert zij het laatste nieuws van haar werk, een brede collectie informatie-materiaal, stickers, kaarten en natuurlijk de nieuwste FSFE-mode.

FSFE-kraam op T-Dose in Eindhoven, Nederland

11 May 2019

Net als in vorige jaren zal de FSFE met een kraam aanwezig zijn op T-Dose in Eindhoven (Nederland). We kijken uit naar interessante discussies en gesprekken over FSFE en Vrije Software.

Bekijk alle evenementen