Sinds 2001 heeft de FSFE gebruikersrechten versterkt door drempels voor softwarevrijheid af te breken. We hebben mensen en organisaties 20 jaren lang geholpen te begrijpen hoe Vrije Software bijdraagt aan vrijheid, transparantie en zelfbeschikking.

Voor de komende twee decennia hebben we uw hulp nodig. We willen dat iedereen in staat is om hun technologie zelf te controleren. Vrije Software en haar vrijheden om te gebruiken, bestuderen, delen en verbeteren zijn de sleutel voor dat doel.

Draag bij

We zijn een gevarieerde gemeenschap van mensen uit heel Europa en daarbuiten die zijn toegewijd aan Vrije Software. Als u zich in ons herkent doe dan mee met ons werk voor vrijheid. Er zijn vele manieren om mee te doen en u zult zeker een manier vinden die bij uw interesses en vaardigheden past.

Om uw start gemakkelijk te maken hebben we hieronder enkele ideeën verzameld. Als u nog niet zeker weet waar te beginnen, andere ideeën hebt of met onze vrijwilligerscoördinatoren in contact wil komen dan kunt u ons altijd bereiken op contact@fsfe.org. Zorg er alstublieft voor dat u zich tijdens het bijdragen aan onze gedragscode houdt.

Slecht enkele kliks verder:

Klaar om dieper te graven?

Een passie voor vrijwilligerswerk?

Doe voltijds met ons mee