2020 was voor iedereen een uitdagend jaar maar overal bleven we vechten voor de vrijheid van softwaregebruikers, overal. We hebben uw steun nu nodig om volgend jaar verder te gaan met dit belangrijke werk. Als u zich in een positie bevind om dit te kunnen, doneer dan alstublieft vandaag aan ons.

We hebben uw hulp ook nodig om de boodschap te verspreiden dus vergeet niet om uw vrienden en familie te vertellen over ons werk en inspanningen op het gebied van geldinzameling. Hartelijk dank van iedereen bij de FSFE!

Doe mee

We zijn een gevarieerde gemeenschap van mensen uit heel Europa en daarbuiten met een toewijding aan Vrije Software. Als u zich in ons herkent doe dan mee met ons werk voor vrijheid. Er zijn vele manieren om mee te doen en u zult zeker een manier vinden die bij uw interesses en vaardigheden past.

Om het u gemakkelijk te maken hebben we hieronder een aantal ideeën verzameld. Als u nog steeds niet zeker weet waar u wilt beginnen, andere ideeën heeft of in contact wilt komen met onze vrijwilligerscoördinatoren dan kunt u ons altijd bereiken via contact@fsfe.org. Zorg er alstublieft voor dat u akkoord gaat met onze gedragsregels voordat u begint bij te dragen.

Slecht enkele kliks verder:

Klaar om dieper te graven?

Een passie voor vrijwilligerswerk?

Doe voltijds met ons mee