2020 was voor iedereen een uitdagend jaar maar overal bleven we vechten voor de vrijheid van softwaregebruikers, overal. We hebben uw steun nu nodig om volgend jaar verder te gaan met dit belangrijke werk. Als u zich in een positie bevind om dit te kunnen, doneer dan alstublieft vandaag aan ons.

We hebben uw hulp ook nodig om de boodschap te verspreiden dus vergeet niet om uw vrienden en familie te vertellen over ons werk en inspanningen op het gebied van geldinzameling. Hartelijk dank van iedereen bij de FSFE!

Nieuws

En de winnaar van de verkiezing voor FSFE's Fellowshipzetel in de AV is...

op:

Verkiezingsresultaten

… Nicolas Dietrich! De verkiezingsperiode voor de Fellowshipzetel in de AV is beëindigd op 13 maart 2015. FSFE is er trots op om drie uitstekende kandidaten te hebben gehad die deze keer een zetel wilden bemachtigen. Nicolas Dietrich is nu blij om de de AV Fellowshipzetel over te nemen van Heiki "Repentinus" Lõhmus.

Met dank aan alle Fellows die deelnamen aan het hele proces en dit tot een waardevolle ervaring voor de Fellowship en de FSFE hebben gemaakt. We hadden deze keer een opkomst van 21,35%.

Bekijk alstublieft FSFE's wiki voor meer achtergrondinformatie over de kandidaten van 2015 en Condorcet Internet Voting Service voor gedetailleerde Fellowshipverkiezingsuitslagen.

Details van het resultaat

1. 2. 3.
1. Nicolas Dietrich - 141 145
2. Felix Stegerman 121 - 137
3. Max Mehl 118 126 -