Sinds 2001 heeft de FSFE gebruikersrechten versterkt door drempels voor softwarevrijheid af te breken. We hebben mensen en organisaties 20 jaren lang geholpen te begrijpen hoe Vrije Software bijdraagt aan vrijheid, transparantie en zelfbeschikking.

Voor de komende twee decennia hebben we uw hulp nodig. We willen dat iedereen in staat is om hun technologie zelf te controleren. Vrije Software en haar vrijheden om te gebruiken, bestuderen, delen en verbeteren zijn de sleutel voor dat doel.

Nieuws

En de winnaar van de verkiezing voor FSFE's Fellowshipzetel in de AV is...

op:

Verkiezingsresultaten

… Nicolas Dietrich! De verkiezingsperiode voor de Fellowshipzetel in de AV is beëindigd op 13 maart 2015. FSFE is er trots op om drie uitstekende kandidaten te hebben gehad die deze keer een zetel wilden bemachtigen. Nicolas Dietrich is nu blij om de de AV Fellowshipzetel over te nemen van Heiki "Repentinus" Lõhmus.

Met dank aan alle Fellows die deelnamen aan het hele proces en dit tot een waardevolle ervaring voor de Fellowship en de FSFE hebben gemaakt. We hadden deze keer een opkomst van 21,35%.

Bekijk alstublieft FSFE's wiki voor meer achtergrondinformatie over de kandidaten van 2015 en Condorcet Internet Voting Service voor gedetailleerde Fellowshipverkiezingsuitslagen.

Details van het resultaat

1. 2. 3.
1. Nicolas Dietrich - 141 145
2. Felix Stegerman 121 - 137
3. Max Mehl 118 126 -