Nieuws

FSFE-top 2016 - Oproep voor deelname

op:

In 2016 viert de FSFE haar 15-jarig bestaan. Wat begon als een kleine groep vrijwilligers is uitgegroeid tot een Europa-brede beweging met actief steunende leden in meer dan twintig landen. We dragen deze verjaardag op aan onze gemeenschap, aan zij die ons in de afgelopen 15 jaar sterk hebben gemaakt - met de eerste FSFE-top ooit, van 2 tot en met 4 september in het Berlin Congress Center, Duitsland. Als u er deel van uit wilt maken, markeer dan de data en geef gehoor aan de oproep voor deelname.

De FSFE-top zal deel uitmaken van QtCon16. Dit heeft onder andere als voordeel dat het een uniek forum is voor praatjes en het delen van kennis in een evenement waarin gemeenschappen zich verzamelen en waarin de toppen van de FSFE, de KDE Akademy, Qt Contributors' Summit, KDAB en VideoLAN Dev Days plaatsvinden. Alle deelnemers van iedere sub-conferentie mogen luisteren naar ieder praatje en deelnemen aan iedere werkgroep van de andere sub-conferenties. Daarom is er ook een gezamenlijke oproep om u aan te melden voor de gehele conferentie.

Het is ons idee voor de eerste FSFE-top om een evenement te laten plaatsvinden dat georganiseerd word voor en door de gemeenschap. Ook daarom is onze eigen oproep voor deelname vaag op sommige plaatsen om openheid voor uw input mogelijk te maken. Verwacht interessante praatjes, werkgroepen en presentaties, het ontmoeten van Vrije Software-enthousiasten uit heel Europa, en leden van FSFE. Verwacht inzichten uit te wisselen, nieuwe vriendschappen en teams op te bouwen of samen te werken met (bestaande) teams. De top is er voor u om samen vaardigheden en kennis over Vrije Software te gebruiken, te bestuderen, te delen en te verbeteren.

Toegang voor de top is gratis en de uiterste aanmelddatum is 17 mei 2016.