We need your long-term help now: please become an FSFE supporter today, so that we can continue to stand up for your and the next generations’ freedom.

Nieuws

Oproep voor sessies voor FSFE's assemblee op 35C3

op:
Geschreven door  en admin

In het kader van het 35ste Chaos Communication Congress dat van 27 tot 30 december in Leipzig plaatsvindt, is de FSFE graag weer gastheer van een assemblee, die als informatiestand en ontmoetingspunt voor onze vrienden en alle vrienden van Vrije Software fungeert. Net als in vorige edities bieden we aandacht en een podium voor zelf georganiseerde sessies door en voor onze gemeenschap en dit is onze oproep tot deelname.

Voor onze sessies op de FSFE-assemblee zijn we op zoek naar inspirerende lezingen, interactieve werkgroepen, gemeenschaps-/ontwikkelaars-/strategiebijeenkomsten of andere publieke, informatieve of gemeenschappelijke activiteiten. Onderwerpen kunnen alles zijn dat te maken heeft met Vrije Software. We verwelkomen technische sessies maar nog meer moedigen we aan om niet-technische lezingen te houden over filosofische, economische of andere aspecten van/over Vrije Software, in het bijzonder over de groeiende diversiteit van gemeenschappen. We genieten ook van sessies over verwante onderwerpen die een duidelijk verband hebben met Vrije Software, zoals privacy, databescherming, duurzaamheid en vergelijkbare onderwerpen. Tot slot verwelkomen we alle achtergronden: van uw privé-project tot wereldwijde gemeenschapsprojecten.

Heeft u iets anders in gedachten? Voor onze vrienden is het ook mogelijk om informele bijeenkomsten, aankondigingen of andere activiteiten bij ons te houden. Neem in dit geval contact met ons op en we zullen zien wat we kunnen doen.

Hannes Hauswedell geeft een sessie over veilige  mobile messengers tijdens 33C3

Formaliteiten

Als u geïnteresseerd bent in het hosten van een sessie bij de FSFE-assemblee, meld u zich dan voor

** Zondag 18 november, 18:00 UTC **

by stuur een e-mail naar Galia Mancheva (OpenPGP) met als onderwerp “Session at 35C3” en gebruik het volgende sjabloon:

U wordt uiterlijk op maandag 26 november op de hoogte gebracht als uw sessie wordt geaccepteerd.

Belangrijke details

Verwante informatie:

Deel deze oproep alstublieft met uw vrienden en/of uw favoriete e-maillijst.

FSFE-kraam op 34C3