Sinds 2001 heeft de FSFE gebruikersrechten versterkt door drempels voor softwarevrijheid af te breken. We hebben mensen en organisaties 20 jaren lang geholpen te begrijpen hoe Vrije Software bijdraagt aan vrijheid, transparantie en zelfbeschikking.

Voor de komende twee decennia hebben we uw hulp nodig. We willen dat iedereen in staat is om hun technologie zelf te controleren. Vrije Software en haar vrijheden om te gebruiken, bestuderen, delen en verbeteren zijn de sleutel voor dat doel.

Nieuws

Oproep voor het aanvragen van FSFE-steun voor uw lokale project

op:

Het is geen geheim dat de activiteiten van de FSFE alleen mogelijk zijn met de onbetaalbare hulp van onze donateurs en supporters in heel Europa. In ruil daarvoor steunen we de lokale betrokkenheid met onze expertise, informatiemateriaal, netwerken en zelfs financieel. Om dit proces te helpen formaliseren is dit onze eerste oproep voor FSFE-gemeenschapsprojecten.

Van internationale campagnes tot lokale informatiekramen: onze succesvolle verspreiding van softwarevrijheid is gebaseerd op vele schouders van actieve leden in onze gemeenschap. Daarom steunt de FSFE e.V. sinds jaar en dag initiatieven en activiteiten van lokale FSFE-groepen en individuele supporters. We ondersteunen u graag met onze expertise, ons informatiemateriaal, onze netwerken of zelfs financieel. Om dit laatste beter te formaliseren zullen we vanaf nu tweemaandelijkse oproepen doen voor FSFE-gemeenschapsprojecten en dit is onze eerste.

Tekening van een gloeilamp (wat een idee representeert) op een prikbord, naast een FSFE- en een ilovefs-logo

Om deel te nemen aan de oproep vult u eenvoudigweg uw contactgegevens en uw projectfeiten in (wie doet wat, wanneer en hoeveel het mogelijk kost) en u ontvangt binnenkort feedback: goedkeuring of een gesprek per telefoon over uw voorstel.

Neem deel

De inzendtermijn voor de eerste oproep sluit op 4 oktober 2020.

Verspreid alstublieft de boodschap binnen uw lokale groepen of andere FSFE-kanalen waaraan u deelneemt om ervoor te zorgen dat iedereen het weet. Als u al een project in gedachten heeft waarmee u zich wilt aanmelden, controleer dan de bijbehorende gedetailleerde informatie en vul achteraf het formulier in.

Discussieer hierover