Nieuws

Binnenkort: I Love Free Software Day 2021

op:

Over de hele wereld werken mensen hard aan het beheren van Vrije Software en wij moeten het daarvan hebben om verbonden te blijven. Laten we op de "I love Free Software Day" van dit jaar denken aan de ontwikkelaars, bijdragers, ontwerpers en zij die het gebruik van Vrije Software promoten en de velen die hun tijd besteden aan het delen, verbeteren en creëren van Vrije Software. Op 14 februari tonen we onze liefde en bedanken we zij die werken voor Vrije Software.

Vrije Software wordt gecreëerd en gesteund door mensen die er hard voor werken. Het fysiek afstand moeten nemen in de afgelopen maanden toonde ons op dramatische wijze hoe belangrijk Vrije Software is om verbonden te blijven met onze geliefden. Het is Vrije Software die ons in staat stelt om deel te nemen aan conferenties, colleges, lessen en om eenvoudigweg te genieten van virtuele lunchpauzes met collega's. De mensen achter deze gereedschappen hebben zichzelf overtroffen bij het creëren van een goede gebruikservaring, het oplossen van fouten en het implementeren van wensen.

Laten we voor de I love Free Software Day van dit jaar denken aan zij die voor ons favoriete stuk Vrije Software hebben gewerkt en met name voor mensen die hebben opgeroepen tot het gebruik van Vrije Software en dit hebben gepromoot.

Een eenvoudig bedankje maakt het verschil

De jaarlijkse I love Free Software Day is de perfecte gelegenheid om al deze bijdragen en promoties van Vrije Software te bedanken. Op 14 februari tonen mensen over de hele wereld hun liefde en waardering voor softwarevrijheid in het algemeen of specifieke projecten die zij gebruiken.

Polina Malaja: Why he loves Free Software
Laten we #ilovefs day vieren!

Iedereen kan deelnemen aan de "I love Free Software Day" en liefde voor Vrije Software delen. We hebben verschillende activiteiten voor u voorbereid. Voor de eerste keer op #ILoveFS creëerden we een afbeeldingssjabloon dat iedereen kan gebruiken om een deel-afbeelding te creeeren waarop staat waarom zij van Vrije Software houden. Als u dit sjabloon leuk vindt kunt u alle bronnen downloaden, uw afbeelding toevoegen, uw persoonlijke bedankboodschap toevoegen en dan is de deel-afbeelding klaar voor uw favoriete communicatiekanaal. Voeg alstublieft de hashtag #ilovefs toe als u het deelt op sociale mediaplatforms zodat we uw boodschap kunnen verspreiden. Ieder bedankje is wolkom en wordt gewaardeerd!

I love Free Software-hart
Toon uw liefde voor Vrije Software, #ilovefs

Neem deel aan onze "I love Free Software Day" en laat de wereld weten met welk gereedschap u verbonden bleef met uw geliefden, uw familie en vrienden! Of volg anderen door te lezen van werk Vrije Software-gemeenschap zij in hun thuiskantoor het meest genoten. Misschien gebruikt u een Vrije Software directe berichtenprogramma of bent u begonnen met het spelen van een Vrije Software-spel met uw vrienden? Of welk verschil maakte het gebruik van Vrije Software in uw school, universiteit of werkplaats? Is er iemand die u wil bedanken en waarvoor u waardering voor diens werk wil uitspreken? Bezoek voor meer ideeën en suggesties onze "I love Free Software Day" actiepagina en neem deel aan onze gemeenschap door uw liefde voor Vrije Software te tonen door te bedanken!

We love Free Software en Software Freedom Podcast

Voor deze bijzondere gelegenheid creëerden we ook een Software Freedom Podcast-aflevering. In deze komende aflevering gaan Matthias Kirschner en Bonnie Mehring in discussie over de achtergrond van de "I love Free Software Day" en praat Bonnie verder met Vrije Software-ontwikkelaren, voorstanders, activisten en bijdragers over waarom het belangrijk is om te bedanken.

Achtergrond: Dit is de elfde editie van de "I love Free Software Day", die jaarlijks op 14 februari wordt gevierd. De "I love Free Software Day" is voor de Vrije Softwaregemeenschap een belangrijke traditie geworden. Dus laten we deze traditie levend houden en zondag 14 februari bijeenkomen om softwarevrijheid te vieren.