I love Free Software Day

Wij onderschatten vaak de kracht van een eenvoudig bedankje. Bijdragers aan Vrije Software doen belangrijk werk voor onze samenleving en zij verdienen aandacht. De "I love Free Software Day" op 14 februari (ook bekend als Valentijnsdag) is voor u de perfecte gelegenheid om uw speciale dankbaarheid te uiten.

ILoveFS 3D kaart

In de Vrije Softwaregemeenschap verwachten wij veel werk van Vrije Software-projectbeheerders. Wij willen dat onze foutmeldingen snel behandeld worden en eisen nieuwe functies van mensen die vaak hun schaarse vrijwilligerstijd besteden aan Vrije Software-code, -vertalingen, -tests, of -ontwerp. Daar is niets mis mee, want constructieve feedback helpt ons om verder te verbeteren en houdt Vrije Software-projecten levendig. Maar het is ook belangrijk om enige waardering te tonen voor hen die het hele jaar door zo onbaatzuchtig voor ons werken! U kunt uw liefde voor Vrije Software tonen door uw favoriete Vrije Software-project of -bijdrager te bedanken.

De jaarlijkse "I love Free Software Day" maakt het mogelijk om van 14 februari een dag te maken vol positieve, creatieve en mooie boodschappen voor de hele gemeenschap. Samen kunnen wij de softwarevrijheid die ons versterkt vieren.

Veel mensen zijn om verschillende redenen verliefd op Vrije Software.

I ♥ Free Software Day 2023: Ontmoeten en verbinden

De afgelopen jaren hebben we nauwelijks de kans gehad om elkaar te ontmoeten. Nu brengen we de persoonlijke ontmoetingen terug voor de "I Love Free Software Day". Laten we onze liefde voor Vrije Software vieren; u bent uitgenodigd!

De "I Love Free Software Day" is een traditie die al jaren duurt. Op deze dag bedanken we alle mensen achter Vrije Software-projecten en -programma's en laten we hen weten dat hun werk niet onopgemerkt blijft. Laten we samen alle geweldige mensen die werken voor Vrije Software vieren. Daarom bent u uitgenodigd om deel te nemen aan de "I Love Free Software Day" in heel Europa. Sluit u aan bij uw lokale FSFE-groep en organiseer een leuke bijeenkomst.

We zijn dankbaar voor iedereen die werkt en bijdraagt aan het Vrije Software-universum: ontwikkelaars, ontwerpers, vertalers, bepleiters, donateurs, gebruikers en meer. Er zijn veel verschillende Vrije Softwaregemeenschappen, met verschillende waarden en verschillende focussen in hun werk. Maar we delen allemaal onze liefde voor Vrije Software en waarderen de vrijheid om software te gebruiken, te bestuderen, te delen en te verbeteren. Laten we elkaar ontmoeten en contact maken! Laten we onze waardering tonen met een simpel bedankje!"

Doe mee met het feest

 • ILoveFS hart met 'gebruik'

  Bedank

  Bedank de mensen die u in staat stellen van uw softwarevrijheid te genieten. Organiseer een lokale groepsbijeenkomst of verspreid de boodschap over Vrije Software. U kunt onze sharepics, stickers en ballonnen, kunst en fan-artikelen voor #ilovefs bestellen.

 • ILoveFS hart met 'bestudeer'

  Onthou de goede tijden

  Welk Vrije Software-project hebt u vorig jaar gebruikt? Wat voelde machtig? Wat was leuk? Kijk voor wat inspiratie eens naar de liefdesverklaringen en video's.

 • ILoveFS hart met 'deel'

  Deel uw liefde

  Dat is het leuke gedeelte! We hebben een sharepic-generator, waarmee u gemakkelijk uw eigen sharepics kunt maken en uw waardering kunt delen op sociale media (#ilovefs), in blogberichten, foto's en videoberichten, of rechtstreeks aan de ontwikkelaars en bijdragers van Vrije Software.

 • ILoveFS hart met 'verbeter'

  Verbeter Vrije Software

  Praten is zilver, bijdragen is goud! Help een Vrije Software-project met code, een vertaling, of door de gebruikers te helpen. Of als u kunt, overweeg dan een donatie aan een Vrije Software- organisatie zoals de FSFE of aan een Vrije Softwareproject.

#ilovefs

Wat is uw bijdrage aan deze speciale dag, gewijd aan de mensen die het mogelijk maken om Vrije Software te gebruiken? Gebruikt u onze stickers en ballonnen? Of maakt u een foto of video met uw nieuwe ILoveFS shirt? En wat dacht u van het vieren van softwarevrijheid met uw collega's en vrienden op een bedrijfsbijeenkomst of een publiek evenement? Wat u ook doet, laat het aan de wereld zien door de #ilovefs-tag te gebruiken. En als u vragen hebt, stuur ons dan gewoon een e-mail.

Vrolijke I Love Free Software Day iedereen! ❤