We need your long-term help now: please become an FSFE supporter today, so that we can continue to stand up for your and the next generations’ freedom.

Nieuwsbrief

FSFE Nieuwsbrief november 2018

Geschreven door  op  

Softwarevrijheid in Europa

Al 17 jaar lang stelt de FSFE mensen in staat om controle te hebben over hun technologie en we worden er elk jaar beter in. Om u te helpen begrijpen hoe we werken en wat we doen hebben we zojuist "Softwarevrijheid in Europa", het jaarverslag over de FSFE en onze activiteiten gepubliceerd.

Het rapport geeft in één document een overzicht van belangrijke zaken die de FSFE de afgelopen 12 maanden heeft bereikt. In het verslag over 2018 leest u over verschillende campagnes, onze input over de hervorming van het auteursrecht in de Europese Unie en over onze succesvolle aanpak in het eisen van door de overheid gefinancierde software die openbaar gemaakt wordt onder een Vrije Softwarelicentie. U krijgt ook inzicht in de vele evenementen die we (mede)georganiseerd hebben, over onze gemeenschap en groepen die ons geholpen hebben met deze prestaties. Tot slot zullen we een aantal cijfers tonen die laten zien op welke middelen we hebben gerekend en een vooruitblik geven voor het volgende jaar.

Als u ons rapport bevalt, deel het dan alstublieft op uw favoriete (sociale) mediakanalen en e-maillijsten, onder uw collega's, vrienden en familie. Software om de effectieve afschaffing van alle patenten die betrekking hebben op ideeën in software te financieren.


Doe mee met onze gemeenschap van vrijheidsstrijders!


Wat hebben we verder gedaan? Binnen en buiten de FSFE

Word actief

Aan het eind van het jaar staan veel mensen open voor het deelnemen aan of steunen van een doel waarvan ze geloven dat het goed doet. Als ons jaarverslag en het werk dat wij doen u beviel verspreid de boodschap dan alstublieft verder. U kunt bijvoorbeeld ons verslag delen op uw favoriete (sociale) mediakanalen en e-maillijsten, onder uw collega's, vrienden en familie. Als u nog geen supporter van de Free Software Foundation Europe bent, overweeg dan alstublieft om er een te worden en de Europese Vrije Software-beweging te versterken. Help uzelf door het proces van het begrijpen of uitleggen van het belang van Vrije Software voor uzelf gemakkelijker te maken met behulp van ons promotiemateriaal. Bestel onze nieuwste fan-artikelen en verbeter uw outfit voor het winterseizoen of doe ze cadeau aan iemand die u kent tijdens de wintervieringen.

Draag bij aan de nieuwsbrief

Als u uw ideeën, afbeeldingen of nieuws wilt delen, verzend ze dan naar ons. Het adres is, zoals altijd, newsletter@fsfe.org. We kijken ernaar uit om van u te horen!

Met dank aan onze gemeenschap, alle vrijwilligers, supporters en donoren die ons werk mogelijk maken. En met dank aan onze vertalers die u in staat stellen om deze nieuwsbrief in uw moedertal te lezen.

Uw eindredacteur,
Erik Albers


Doe mee met onze gemeenschap van vrijheidsstrijders!