SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Podcast

SFP#15: Alles over Android Opwaarderen

op:

In november 2021 heeft de FSFE de nieuwe campagne "Android Opwaarderen" gelanceerd. Als u uw telefoon nog niet opgewaardeerd hebt of nieuwsgierig bent naar meer informatie over de campagne, luister dan naar onze nieuwe Software Freedom Podcast-aflevering met de campagnemanager Erik Albers.

Erik Albers werkt nu al 10 jaar bij de FSFE. Sinds Erik een verbinding vond tussen Vrije Software en duurzaamheid, is hij niet gestopt met werken aan het bekend maken van de duurzaamheid van software door softwarevrijheid. Maar hoe is dit verbonden met het Opwaarderen van Android en het installeren van een Vrije Software-besturingssysteem op uw telefoon? Wel, er is maar één manier om daar achter te komen: door te luisteren naar onze nieuwe Software Freedom Podcast-aflevering. U zult alles te weten komen over het belang van het opwaarderen van uw eigen telefoon en ook een dieper inzicht krijgen in de "Android Opwaarderen"-campagne.

Lees meer:

Als u deze aflevering leuk vond en ons voortdurende werk voor softwarevrijheid wil steunen, help ons dan alstublieft met een donatie.