SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Podcast

SFP#9: I Love Free Software Dag

op:

In deze aflevering van de Software Freedom Podcast praten we over de achtergrond van de "I Love Free Software Day" en hoe het 11 jaar geleden allemaal begon. Ontdek samen met Bonnie Mehring waarom Vrije Software-ontwikkelaars, pleitbezorgers, activisten en medewerkers vinden dat deze speciale dag zo belangrijk is voor Vrije Software.

In deze negende aflevering behandelen Bonnie Mehring en Matthias Kirschner een van de oudste FSFE-campagnes: "I Love Free Software Dag". Samen verkennen ze de begindagen van de campagne en duiken ze in de vele bijzondere momenten die de campagne heeft uitgelokt. Voor deze aflevering heeft Bonnie prominente leden van de Vrije Softwaregemeenschap uitgenodigd om hun mening te geven over het belang van het bedanken van bijdragers van Vrije Software. Dit zijn Lydia Pintscher van KDE, Greg Kroah-Hartmann van de Linux Foundation, Florian Effenberger van The Document Foundation, Miriam Ballhausen van het Juridisch Netwerk van de FSFE, Pamela Chestek ook van het Juridisch Netwerk en lid van de OSI Board, Polina Malaja van FSFE's CARE Team en CENTR en Greg Farough van de Free Software Foundation.

Lees meer:

Als u deze aflevering leuk vond en ons voortdurende werk voor softwarevrijheid wilt steunen, help ons dan alstublieft met een donatie.