2020 was voor iedereen een uitdagend jaar maar overal bleven we vechten voor de vrijheid van softwaregebruikers, overal. We hebben uw steun nu nodig om volgend jaar verder te gaan met dit belangrijke werk. Als u zich in een positie bevind om dit te kunnen, doneer dan alstublieft vandaag aan ons.

We hebben uw hulp ook nodig om de boodschap te verspreiden dus vergeet niet om uw vrienden en familie te vertellen over ons werk en inspanningen op het gebied van geldinzameling. Hartelijk dank van iedereen bij de FSFE!

Onze donoren 2013

We zouden graag iedereen willen bedanken die ons werk steunt. Uw bijdragen als vrijwilliger, Fellow of sponsor maken ons werk mogelijk. Gedistribueerde steun verzekert onze onafhankelijkheid en dat is waarom elke kleine bijdrage belangrijk is. Toon uw donatie met onze sponsorafbeeldingen of blijf anoniem.

Gouden donoren

Gouden donoren hebben 1000 euro of meer per maand, of 12.000 euro of meer per jaar gedoneerd. Donoren die voor meer dan 10% van ons jaarbudget hebben gedoneerd zijn gemarkeerd met een *.

Google Google*
HP HP
Linuxhotel Villa Vogelsang Linuxhotel Villa Vogelsang

Zilveren donoren

freiheit.com technologies freiheit.com technologies
Intel Intel
Kern Sibbald Kern Sibbald
Open Invention Network Open Invention Network
OpenIT GmbH OpenIT GmbH
Red Hat Red Hat
SerNet SerNet
sipgate sipgate
SUSE SUSE
Variomedia AG Variomedia AG

Bronzen donoren

Donoren

Hardwaredonaties staan vermeld op onze Hardwaredonatie-pagina. Daar kunt u ook informatie vinden over hoe u ons kunt steunen met hardware.